Διονύσης Αλέρτας: «Η επαγγελματική εστίαση δεν είναι MasterChef και μοντάζ!» (φωτό)

Τι έγραψε ο γνωστός σεφ στο Facebook με αφορμή την καταγγελία για βασανιστήρια σε εστιατόριο του Μποτρίνι

Τι ήταν να καταγγείλει προ ημερών ένας νεαρός μάγειρας, που έκανε πρακτική άσκηση στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, πως υπέστη βασανιστήρια στην κουζίνα του εστιατορίου που διατηρεί στην Κέρκυρα ο γνωστός τηλεοπτικός σεφ;

Αμέσως άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου», και να σου οι εικασίες, οι ισχυρισμοί από πάσα κατεύθυνση, οι παραφιλολογίες και όλα τα σχετικά. Ο ίδιος ο Έκτ. Μποτρίνι μιλώντας στον Αnt1 δήλωσε ότι αρνείται τα πάντα και την ίδια στιγμή ισχυρίζεται ότι «γύρω από όλο αυτό υπάρχει ένας δόλος».

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, ένας άλλος δημοφιλής σεφ, ο Διονύσης Αλέρτας, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook ανάρτηση αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τη δική του εμπειρία ως μαθητευόμενος.

«Στην πρώτη πρακτική μου σαν μάγειρας, έφυγα με εγκαύματα στα χέρια από τα λάδια που έσκαγαν από τα τηγάνια, εγκαύματα από τις μαντεμένιες κατσαρόλες που έμπαιναν στους φούρνους, ένα δάχτυλο μικρότερο από κόψιμο στη ζαμπονομηχανή και κοψίματα βαθιά από μαχαίρια. Αλλά εμείς ήμασταν άτυχοι γιατί ούτε το επάγγελμα είχε γίνει τόσο γνωστό λόγω τηλεόρασης, αλλά δεν υπήρχε και το “λαϊκό δικαστήριο του FB” και τα τόσα site να ασχοληθούν μαζί μας… Η επαγγελματική εστίαση δεν είναι “MasterChef” και μοντάζ».

Πόσα άλλα στην καθημερινή ζωή εκτός πλατό δεν είναι τηλεοπτικά «προϊόντα», κι όμως καταλήγουν ως τέτοια…

Διαβάστε επίσης