Διονύσης Σαββόπουλος: «Ο Πολάκης μου θυμίζει αρκουδιάρη!» (βίντεο)

Τα είπε κυριολεκτικά… έξω από τα δόντια ο καταξιωμένος τραγουδοποιός

Στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ έκανε κάποιες αρκετά καυστικές δηλώσεις το πρωί της Πέμπτης, ο μεγάλος Έλληνας τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος.

Στο στόχαστρό του βρέθηκε αυτή τη φορά ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος του θυμίζει όπως είπε «αρκουδιάρη» και πως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτικού της μεταπολίτευσης την ίδια ώρα που η κυβέρνηση μοιάζει σε εκείνον μια «αποτυχία της Αριστεράς στην οποία κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Νομίζω ότι κυβερνά μια αποτυχία της αριστεράς. Κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου. Άνθρωποι που τον μιμούνται. Μαυρίζει η ψυχή μου μ’ αυτά. Δεν έχω καταλάβει ότι είμαστε έξι μήνες εκτός μνημονίου. Ο κόσμος δυσκολεύεται. Το πρώτο στάδιο ήταν ο θυμός. Η κοινωνία έπαθε σοκ. Αλλά τώρα είναι στο “δεν γίνεται τίποτα”. Πηγαίνουμε για συνειδητοποίηση της κατάστασης και για δράση».

Και για το τέλος σας αφήσαμε το… καλύτερο.

«Στην γειτονιά μου όταν ήμουν μικρός φέρνανε μια αρκούδα για να χορεύει να κάνει την Βουγιουκλάκη και ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη. Έχουν μια ομοιότητα».

Είναι ιδέα μας ή τα πράγματα γενικότερα και ειδικότερα, όσο πάνε αγριεύουν όλο και περισσότερο;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα