Δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε την σύλληψη της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου για τoν θάνατο της 9χρονης κόρης της - Μεταφέρθηκε ήδη στη ΓΑΔΑ

Στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών οδηγούν άνδρες της ασφάλειας την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς βρέθηκε ουσία που δεν περιλαμβανόταν στην φαρμακευτική αγωγή. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Με εντολή της εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, η Ρούλα Πισπιρίγκου προσάγεται στην Εισαγγελία Αθηνών.

Η μητέρα των τριών παιδιών μεταφέρεται συνοδεία αστυνομικών στην Αθήνα. Η Εισαγγελία που έχει πάρει ήδη στα χέρια της δικογραφία αναμένεται να την εξετάσει προκειμένου να αποφανθεί για την ποινική της μεταχείριση, εάν δηλαδή η προσαγωγή μετατραπεί σε σύλληψη ή όχι.

Οι εξελίξεις αυτές δρομολογήθηκαν μετά την φαρμακευτική ουσία που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα που δεν περιλαμβανόταν στη φαρμακευτική της αγωγή. Για τα ευρήματα, ο καθηγητής τοξικολογίας στο ΑΠΘ Νίκος Ράικος ενημέρωσε σχετικά το Εγκλημάτων κατά Ζωής. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε την έρευνα και την παρέδωσε στον Σωτήρη Μπουζιάνη ο οποίος αναμένεται να συντάξει την πλήρη ιατροδικαστική έκθεση και να την καταθέσει στο Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Κατά πληροφορίες, στις τοξικολογικές εξετάσεις βρέθηκε ουσία που δεν περιλαμβανόταν στην φαρμακευτική αγωγή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Mega, στις τοξικολογικές που έγιναν στην μικρή Τζωρτζίνα εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη, ένα πολύ ισχυρό αναισθητικό που χρησιμοποιείται στην κτηνιατρική.

ΜΚΟ στην Πάτρα: Προσοχή, η μητέρα μπορεί να αυτοκτονήσει

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση στην Πάτρα έχει αναφέρει στις αρμόδιες αρχές πως έχει πληροφορίες ότι η μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την πάγια διαδικασία, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται πρώτα να οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ) και στη συνέχεια, αφού διαβιβαστεί στην Εισεγγελία η δικογραφία να οδηγηθεί και η ίδια ενώπιον της κυρίας Παπαγεωργακοπούλου. Να σημειώσουμε πως η δικογραφία αφορά μόνον στην Τζωρτζίνα και όχι και στα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας.

Ο εισαγγελέας έχει ζητήσει ήδη την έκδοση εντάλματος εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς την θεωρεί επικίνδυνη να τελέσει και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Η μητέρα των τριών μικρών κοριτσιών, που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα, προσήχθη -συνοδεία αστυνομικών- στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, με εντολή της εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να οδηγηθεί στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα