«Διώξτε τον τώρα» είπαν Σωκράτης-Μανωλάς στον Γραμμένο για τον Άγγελο

«Διώξτε τον τώρα». Με μια φωνή οι παίκτες της εθνικής ανδρών έστειλαν τελεσίγραφο στην ΕΠΟ να απομακρύνει τον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος είναι εκτός τόπου και χρόνου και οδηγεί την γαλανόλευκη στον πάτο της Ευρώπης.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Αρμενία, στην οποία η εθνική ανδρών γνώρισε ταπεινωτική ήττα 3-2, υπήρξε δια ζώσης επαφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και του Κώστα Μανωλά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, παρουσία πολλών συμβούλων της ομοσπονδίας.

Στην συνομιλία που είχαν, οι δύο ηγέτες της Εθνικής μας ομάδας, διεμήνυσαν στον πρόεδρο της ΕΠΟ ότι προτίθενται να σταματήσουν να αγωνίζονται με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αν δεν υπάρξουν άμεσες εξελίξεις και δεν αλλάξει η κατάσταση, εννοώντας ότι για το καλό της Εθνικής θα πρέπει να υπάρξει άμεση αλλαγή στην τεχνική ηγεσία!

Τα λόγια αυτά στον Βαγγέλη Γραμμένο, του τα είπαν και κατά μόνας, αλλά και μαζί!

Η μεγάλη πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΠΟ και ειδικά όσοι δεν είναι κοντά στον Ιβάν Σαββίδη, είναι υπέρ της αλλαγής προπονητή, ειδικά μετά το «μήνυμα» που έστειλαν  Μανωλάς και Παπασταθόπουλος και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης