Διούδης: «Άκουσα διάφορα για το σπίτι μου που είναι 200 μέτρα απ’ το γήπεδο»

Ο Σωκράτης Διούδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη και μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τοποθετήθηκε για πράγματα που άκουσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Χαρακτηριστικά τα ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είπε:

«Ξέραμε ότι παίζουμε κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος δίκαια είναι ψηλά. Εμείς προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, ακόμα δεν έχουμε πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που θέλουμε, ωστόσο, είναι μία νίκη που θα μας δώσει ώθηση.

Ξέραμε μετά το γρήγορο γκολ που πετύχαμε ότι ο Άρης θα αντιδράσει, μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Η δουλειά μου είναι να μην δέχομαι γκολ κι εγώ και οι συμπαίκτες μου. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται.

Για μένα δεν υπάρχει τύχη, εμείς την δημιουργούμε. Αλλάξαμε περισσότερο τη νοοτροπία. Μας αρέσει να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά όταν δεν συνδυάζονται με αποτέλεσμα… Αντιληφθήκαμε ότι δεχόμασταν εύκολα γκολ και το πρώτο μέλημα ήταν να προστατεύουμε την άμυνα και να βρούμε έστω το 1-0 για να παίρνουμε σημαντικούς πόντους.

Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θα θέλαμε επιθετικά, όμως, το πιο σημαντικό είναι οι νίκες. Θέλουμε να πλασαριστούμε στα πλέι οφ, να μειώσουμε την απόσταση και να διεκδικήσουμε τη θέση στην Ευρώπη.

Είναι κάποια πράγματα που δεν τα δέχομαι. Δεν είμαστε ρομπότ να ακούμε οποιονδήποτε που θέλει να ξεσπάσει. Έχω μεγαλώσει στον Άρη, έχω περάσει τη μισή μου ζωή εδώ. Έχω φέρει χρήματα, έχω χαρίσει χρήματα, έχω αποδείξει τι σημαίνει ο σύλλογος για μένα. Δεν δέχομαι να αμφισβητεί κανείς την παρουσία μου εδώ και το ποιόν μου.

Ήμουν εκνευρισμένος για ορισμένα πράγματα που άκουσα για το σπίτι μου, το οποίο είναι 200 μέτρα από εδώ. Δεν έχω κάτι με τον κόσμο του Άρη, έχω πάρει πολλά απ’ αυτούς. Χαίρομαι που η ομάδα τους κάνει καλή πορεία, έχουν περάσει δύσκολα, αλλά στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν ήμουν κι εγώ εδώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα