Δίπλα στους αθλητές των Special Olympics η MetLife Ελλάδος

Εθελοντές της εταιρίας συμμετείχαν σε αγώνα ποδοσφαίρου με αθλητές του προγράμματος Young Athletes των Special Olympics.

Για τρίτη χρονιά στο πλευρό των νεαρών αθλητών των Special Olympics Hellas βρέθηκε φέτος η MetLife, έχοντας την υποστήριξη του MetLife Foundation. 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 2 Ιουνίου εθελοντές της εταιρείας έδωσαν το «παρών» σε ποδοσφαιρικό αγώνα με αθλητές του προγράμματος Young Athletes των Special Olympics, που διοργανώθηκε στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στο Γουδή.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 18ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου Special Olympics, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο, σε συνεργασία με την UEFA, καθώς και με 70 ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συμβάλει στην προώθηση της σωματικής άσκησης και υγείας, αλλά και στην κοινωνική ένταξη και την ενδυνάμωση των ατόμων με διανοητική αναπηρία, μέσα από τη συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες και τη συνεργασία τους με εθελοντές.

Η διοργάνωση του αγώνα αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας Community Service Week, που υλοποιεί η MetLife στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, δίνοντας την ευκαιρία στους εργαζομένους της να συμμετάσχουν σε εθελοντικές δράσεις στις τοπικές κοινωνίες.
Η πρωτοβουλία Community Service Week χρηματοδοτείται από το MetLife Foundation, που αποτελεί τον φιλανθρωπικό βραχίονα της MetLife και υποστηρίζει συστηματικά την ανάπτυξη του εταιρικού εθελοντισμού, με έμφαση σε δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων από ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού.
Διαβάστε επίσης