Δισεκατομμυριούχοι μπαίνουν στην Άστον Βίλα

Οι δισεκατομμυριούχοι Νάσεφ Σαουίρις και Ουές Έντενς είναι έτοιμοι να πάρουν την Άστον Βίλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Guardian», η διοίκηση της αγγλικής ομάδας, έχει δεχτεί πρόταση επένδυσης από τον αιγυπτιακό όμιλο «NSWE», μια εταιρεία η οποία ελέγχεται από τους δισεκατομμυριούχους Νάσεφ Σαουίρις και Ουές Έντενς.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τόνι Ξία, εμφανίζεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον συγκεκριμένο όμιλο και να έχει συμφωνήσει σε ένα μοντέλο συνιδιοκτησίας.

Το γεγονός ότι οι «Χωριάτες» έχασαν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία στα παιχνίδια πλέι οφ από την Φούλαμ τον Μάιο, χειροτέρεψαν τα οικονομικά τους προβλήματα και εμφάνισαν ένα οικονομικό άνοιγμα της τάξεων των 44 εκατομμυρίων ευρώ.

Η περιουσία του Νάσεφ Σαουίρις υπολογίζεται στα 5.2 δισεκατομμύρια λίρες σύμφωνα με το «Forbes» ενώ ο έτερος συνεργάτης του ο Ουές Έντενς έχει εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού, αφού είναι συνιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο εμπλεκόμενες πλευρές, εμφανίζεται να είναι πολύ κοντά, όπως μαρτυρούν και ορισμένες δηλώσεις  τόσο του ιδιοκτήτη της Άστον Βίλα όσο και των δύο δισεκατομμυριούχων στην «Guardian».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα