Δολοφονία Τόσκο: Ιβάν και «πρώτες μούρες» θα… φαγωθούν

Κατ’ αρχάς, να δώσουμε την είδηση στον λαό του ΠΑΟΚ, γιατί αν περίμενε από το Σαββιδοτεχνείο να τη μάθει, φέξε μου και γλίστρησα. Οκτώ οπαδοί του ΠΑΟΚ θα κάτσουν στο εδώλιο για τη δολοφονία του Βούλγαρου οπαδού του Άρη,ΤόσκοΜποζατζίσκι. Αυτό εισηγήθηκε ο εισαγγελέας. Στο φρέσκο είναι ο Γραμματικόπουλος και η Δανάη με το ΙΧ.

Και ρωτώ τώρα εγώ: Γιατί δεν τη γράψανε την είδηση τα media του Σαββίδη; Μυστικό ήτανε; Να σου πω εγώ γιατί δεν τη γράψανε, μάστορα. Γιατί κοζάρανε στους Μακεδόνες και τους άλλους Συνδέσμους οπαδών ότι τα έχουνε πάρει άσχημα με τον Ιβάν. Ούτε μία ανακοίνωση, σου λένε, έτσι για το τυπικό, ότι εμείς ως ΠΑΕΠΑΟΚ δεν έχουμε να πούμε τίποτα, θα μιλήσει η Δικαιοσύνη. Ούτε, βέβαια, η ΠΑΕ πήρε θέση για τους δυο προφυλακισμένους.

Άλλο θέλω να σου πω εγώ. Είναι κανένας σίγουρος ότι αυτοί που τον φάγανε τον Τόσκο ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ; Γιατί να πάρει θέση η ΠΑΕ κι ο Ιβάν; Για ν’ απαντούμε σε ό,τι γράφεται στον Τύπο; Της Πόπης το μαγκάλι γίνεται εκεί. Σου λέει ο άλλος ότι η Δανάη ήταν ιδιαιτέρα του Γκαγκάτση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή ήταν που οδηγούσε το ΙΧ που πέρασε από πάνω από τον Μποζατζίσκι και τον τελείωσε στη μέση του δρόμου. Είναι αλήθεια αυτό το πράγμα; Δεν το πιστεύω, εγώ προσωπικά, ότι ο Χρυσοστομάκης – Μάκης Γκαγκάτσηςθα έπεφτε σε τέτοια λούμπα. Αλλά γιατί δεν βγάζει άχνα;

Ύστερα, σου λέει και γράφεται ότι ο Γραμματικόπουλος είναι κολλητός με τη Δανάη και τον Διαμαντίδη, που έχει επιπλάδικο κι ανέλαβε τα φτιάξει τα κουφώματα στο ξενοδοχείο του Ιβάν, στο Πόρτο Καρράς ή το Μακεδονία Παλάς, δεν θυμάμαι καλά τι διάβασα. Είναι αλήθεια αυτό το πράγμα; Είναι δυνατόν ο Ιβάν να έχει τέτοιες παρτίδες με Γραμματικόπουλους και Δανάες; Δεν νομίζω.

Και μην πει κανένα κορόιδο ότι δικηγόρος για έναν από τους κατηγορουμένους που προφυλακίστηκαν είναι ο έγκριτος νομικός Δημήτρης Τσάκος, που είναι και δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη. Τυχαίο μπορεί να ήτανε. Σύμπτωση. Τόσες και τόσες συμπτώσεις συμβαίνουν στην Ελλάδα, αυτή ήτανε μία ακόμα. Ύστερα, άπαξ κι αντιμετωπίζεις τέτοια βαριά κατηγορητήρια, τον καλύτερο δικηγόρο θα πάρεις. Τον Τσάκο. Και τι σημασία έχει, δηλαδή, αν είναι και δικηγόρος του Ιβάν; Μπορεί ν’ αποδείξει κανένας ότι τον Τσάκο τον πληρώνει ο Ιβάν; Κανένας δεν μπορεί. Από τη στιγμή που η ΠΑΕΠΑΟΚ δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση, ότι είχε σχέση με τους δολοφόνους, γιατί να πάει ο Ιβάν να πληρώνει δικηγόρους για υποθέσεις άλλων; Πληρώνει τον Τσάκο για τη δική του υπόθεση, που μπούκαρε με την μπιστόλαστην Τούμπα στο ματς με την ΑΕΚ το 2018, να πληρώνει και κερατιάτικα για τον Γραμματικόπουλο και τη Δανάη και τους άλλους; Δεν είναι σωστό αυτό το πράγμα.

Πάμε παρακάτω. Όταν τον βουτήξανε αυτόν τον Γραμματικόπουλο, έσβησε λέει όλα τα δεδομένα στο κινητό του. Κανένα δεδομένο δεν σβήνει. Έτσι λένε αυτοί που ξέρουνε. Τα σβήνεις εσύ, αλλά υπάρχουν. Γα να κάνει και η αστυνομία της δουλειά της, δηλαδή. Λογικά, όλα τα στοιχεία θα τεθούν φάτσα-μόστρα στο δικαστήριο. Για φόνο μιλάμε τώρα. Όχι για τίποτα γρήγορες. Για φόνο. Οπαδοκτόνοι οι κύριοι. Και μιας και είπα αυτή την παπαριά, τα κανάλια γιατί δεν ασχολήθηκαν με τη δολοφονία του Τόσκο, όσο με τη δολοφονία της Καρολάιν; Έχει καμία διαφορά η μία από την άλλη; Βγάλανε και τίτλο. «Γυναικοκτονία», σου λέει. Τι παπαριά είναι αυτή, ρε…

Τι θα πει «γυναικοκτονία»; Μεγαλύτερη ξεφτίλα για τη γυναίκα δεν υπάρχει. Τέλος πάντων, μην το πάω παραπέρα. Άλλο ήθελα να σου πω. Ο Ιβάν Σαββίδης έμπλεξε μ’ αυτή την ιστορία, με τη δολοφονία του Μποζατζίσκι. Και θα σου πω το πώς και το γιατί. Τι περιμένουν όλοι αυτοί από τους παρατρεχάμενους του Γραμματικόπουλου και της Δανάης; Τη χαμηλότερη ποινή περιμένουνε. Ότι ήταν εν βρασμώ ψυχή και ότι ο ίδιος ο δολοφονημένος προκάλεσε, και τα ρέστα.  Κι άπαξ και το δικαστήριο ρίξει κανονικές καμπάνες και πάνε μέσα για χρόνια, τα σκάγια θα πάρουν και τον Ιβάν, ότι δεν έκανε τίποτα για να σώσει τα παιδιά. Άδικο είναι αυτό το πράγμα, βέβαια. Διότι τι θα μπορούσε να κάνει ο Ιβάν; Να πιάσει τους δικαστές; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Τι είναι δηλαδή, ο Ιβάν, ν’ ασχολείται με τους δικαστές; Ένας ευυπόληπτος πολίτη είναι, που ήρθε στην Ελλάδα να βάλει τα χρήματά του για να γιγαντώσει τον ΠΑΟΚ και να κάνει μπίζνες με ξενοδοχεία, ΣΕΚΑΠ και άλλα τέτοια. Δεν είναι για να στέλνει ραβασάκια στους δικαστές.

Να σ’ το κλείσω το θέμα αυτό. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες. Έτσι λέει ο λαός κι έχει δίκαιο, δηλαδή. Άπαξ και πιάνεις παρτίδες με τίποτα «Μήτσος ο Σουγιάς» και «Μπάμπης ο Φαλτσέτας» και το «Κτήνος», αντίο σας. Θα έρθει η στιγμή που θα σου ζητάνε και δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω. Έτσι είναι,ταβάριτς Ιβάν.

Σ’ το πάω και λίγο παρακάτω. Όλοι αυτοί που είναι στις Θύρες των φανατικών, είναι ανεξέλεγκτοι; Ό,τι γουστάρει ο καθένας κάνει; Όχι βέβαια. Ο καθένας που θέλει να μπει στο κλαμπ περνάει από εξετάσεις, εισαγωγικές. Κι άμα τις περάσεις τις εξετάσεις, τότε γίνεσαι μέλος. Και σε ποιον τις δίνεις τις εξετάσεις, μάστορα; Στις «Πρώτες Μούρες». Αυτοί είναι που κάνουνε όλο το παιχνίδι. Είναι μερικά σαΐνια που κάνουνε δουλειές με τους φανατικούς. Τις προάλλες, ο Δημητράκης ο Γιαννακόπουλος αποκάλυψε και τα ονόματά τους. Τους έκοψε το χαρτζιλίκι και πήγανε να την κάνουνε μπουρδέλο την ομάδα του. Και την κάνανε, δηλαδή. Μέχρι κι έξω από το σπίτι του μαζευτήκανε.

Έτσι είναι. Μεγάλη υπόθεση είναι οι «Πρώτες Μούρες». Μ’ αυτούς έχει να κάνει ο κύριος πρόεδρος. Αυτούς χαρτζιλικώνει για να έχει ήρεμο το μαγαζί. Εδώ, ρε, μία τέτοια μούρη στην Αθήνα έχει πλακωθεί με τον αδελφό του και δεν μιλάνε γι’ αυτήν τη δουλειά. Εύκολο χρήμα, σου λέει ο ένας, ηθικό στοιχείο ο άλλος. Πλάκα κάνουμε τώρα; Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, πέφτει ο παράς από τον κύριο πρόεδρο κι ο άλλος σκοτώνεται στη δουλειά για το μεροκάματο.

Έχει τον λόγο του, ωστόσο, ο κύριος πρόεδρος που τα χώνει. Μόλις πάει να γίνει καμιά μανούρα εις βάρος της ομάδας κι εις βάρος του, οι «Πρώτες Μούρες» είναι εκείνες που καθαρίζουνε την μπουγάδα. Έτσι είναι η ζωή στο φινάλε. Δούναι και λαβείν. Ο προεδράρας πληρώνει για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και τα παιδιά τα καλά για να κονομάνε και να επιβάλουν την τάξη.

Πού πας μακριά. Μόλις ο Ιβάν Σαββίδης έβγαλε φιρμάνι ότι απαγορεύονται τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, πειθάρχησαν όλοι σαν στρατιωτάκια. Κανένας δεν πήγε, μετρημένοι στα δάκτυλα ήταν, σαν διαδήλωση των πράσινων οικολόγων. Πώς το κατάφερε αυτό ο Ιβάν; Ούτε δηλώσεις έκανε, κρυμμένος ήταν εκείνο τον καιρό, δεν μιλούσε για να μη δυσαρεστήσει τον Αλέξη, που είχε υπογράψει στις Πρέσπες. Πώς έγινε και δεν κατέβηκε ο κύριος όγκος της Θύρας 4 στους δρόμους; Οι «Πρώτες Μούρες» καθάρισαν. Κι όποιος δεν πειθαρχήσει, έχει κυρώσεις. Τσαμπουκάδες και τα ρέστα. Πέφτει και καμιά καρπαζιά για συνετισμό. Έτσι καθαρίζουν.

Μην μπλέξεις, δηλαδή, Ιβάν. Διότι μπορεί να κάτσει η στραβή, όπως τώρα με τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του ΤόσκοΜποζατζίσκι. Σου λέει ο άλλος, τι μας το παίζεις ιστορία με τους πολιτικούς και τους υπουργούς; Κάνε κάτι να σωθούνε τα καρντάσια μας. Που δεν είναι όποια κι όποια τα καρντάσια μας. Είναι σημαίνονται πρόσωπα της κερκίδας. Που παροτρύνουνε τους άλλους να φωνάζουνε συνθήματα κατά της Αθήνας, που βρίζουνε τον Μαρινάκη και τονΜητσοτάκη και κρεμάνε σκούτερ στα κάγκελα και τα πανό στην κερκίδα, φυσικά, για να τα βλέπει η τηλεόραση. Καλά ξεμπερδέματα, ταβάριτςΙβάν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα