Δώνης: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο ήταν να γίνω προπονητής του Παναθηναϊκού»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, βραβεύτηκε από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, στην κοπή πίτας του συνδέσμου. Τη βράβευση έκανε ο Τότης Φυλακούρης, ενώ παρόντες ήταν πολλοί παλαίμαχοι όπως οι Μίμης Δομάζος και Γιόζεφ Βάντσικ. Μεταξύ άλλων, βραβεύτηκαν οι Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, Κώστας Μπακογιάννης (δήμαρχος Αθηναίων).

Οι μεγαλύτεροι εν ζωή παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Νίκος Φαράντος και Φίλιππος Ασημακόπουλος έκοψαν την πίτα.

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε τα εξής:

«Όταν ήμουν μικρό παιδί, πάντα είχα ένα όνειρο. Όταν κάνεις όνειρα, δεν μπορείς να φανταστείς όταν με επέλεγε 17 χρόνων ο κ. Δομάζος για την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, όταν είχα τον κ. Καρούλια προπονητή στον Παναργειακό, ότι μέσα από μια διαδρομή θα φτάσουμε στο σήμερα και θα είμαι ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό και ασχολήθηκα με την προπονητική, το να γίνω προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν το μεγαλύτερο μου όνειρο. Ναι μεν το όνειρο μου πραγματοποιήθηκε, αλλά νιώθω πλέον μεγάλη ευθύνη. Πολύ μεγάλη ευθύνη. Και να ξέρετε ότι ένα από τα βασικά πράγματα που κάνουμε στην ομάδα, είτε αφορά τους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τους μεγαλύτερους ηλικιακά Έλληνες ποδοσφαιριστές ή ακόμα και τους ξένους που έρχονται, είναι να μάθουν από την αρχή το DNA της ομάδας και να έχουν εικόνες για όσα έχετε πετύχει στο παρελθόν και όσα έχει πετύχει η ομάδα.

Εύχομαι στο μέλλον με σκληρή δουλειά και σκληρή προσπάθεια, επιθυμώντας και τη βοήθεια όλων σας σε αυτή την προσπάθεια, ο Παναθηναϊκός να γνωρίσει τις επιτυχίες που είχαμε και εγώ ως ποδοσφαιριστής έβλεπα και ήθελα να πετύχω. Αναφορικά με τα πλέι οφ, νομίζω ότι θα κάνουμε πολλά πράγματα».

Διαβάστε επίσης