Δώνης: «Υπομονή, σύντομα θα έχουμε τις πρώτες μεταγραφές»

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί παρουσιάστηκε, κατά την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός των «πρασίνων» καθησύχασε τους φιλάθλους, αναφέροντας ότι υπάρχει μπάτζετ, μεγαλύτερο από τις αρχικές προβλέψεις. Και διαβεβαίωσε ότι «σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε τις πρώτες μεταγραφές».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εγώ προσωπικά δεν έχω ανησυχία. Υπάρχει ένα πλάνο, σύμφωνα με το οποίο κοιτάμε συγκεκριμένους στόχους ανάλογα με τις προτεραιότητες και όσα έχουμε αποφασίσει από κοινού με τον Νίκο Νταμπίζα. Κινούμαστε σε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, που είναι πάνω από τις αρχικές προβλέψεις.

Χρειάζεται λίγο υπομονή να βρούμε τους κατάλληλους παίκτες. Πιστεύω θα έρθουν και θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι. Το καλύτερο σενάριο είναι να έχουμε τους παίκτες πριν πάμε στην Ολλανδία για να μπορούν να μπουν στο πνεύμα του συλλόγου.

Δεν μπορώ όμως να ξέρω πώς θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Πιστεύω πάντως ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε τις πρώτες μεταγραφές».

Διαβάστε επίσης