«Δώρο» του Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό, «ανθρώπινο λάθος» του Κλέιμαν με τον Παναθηναϊκό

Φοβερά πράγματα. Τρώει ένα γκολ μούφα αυτός ο Παπαδόπουλος του Αστέρα, «δώρο» στον Ολυμπιακό, σου λένε τα παιδιά του Σαββίδη. Αν αυτό ήταν δώρο του Παπαδόπουλου, του Κλέιμαν και του Ρομέρο τι ήταν;

Με το στανιό τα παιδιά του Ιβάν να εκθέσουν τον Ολυμπιακό, ν’ αμφισβητήσουν τη νίκη του, ρε φίλε. Κι ύστερα, σου λένε, ότι αυτοί κάνουν «δημοσιογραφία». Ούτε καν από τα Lidl.

Γίνονται τέτοιες πατατιές με τους τερματοφύλακες; Γίνονται και παραγίνονται. Ο Παπαδόπουλος κι ο Κλέιμαν, ούτε οι πρώτοι είναι, ούτε οι τελευταίοι που κάνουν γκαφάρες.

Το θέμα είναι ότι στην μία περίπτωση, οι Σαββιδοτέχνες λένε ότι ο Παπαδόπουλος έκανε «δώρο». Για να κάνεις κάπου «δώρο», πρέπει να το θέλεις. Έτσι είναι. Γιορτάζει ο άλλος και τους πας γλυκά για «δώρο». Του πας ένα μπουκάλι κρασί. Το θέλεις και το πας.

Το ήθελε, δηλαδή, ο Παπαδόπουλος, να κάνει την γκάφα; Μήπως αυτό αφήνουν στον αέρα οι «δημοσιογράφοι» του μπακάλικου «ο Ωραίος Πόντιος Ιβάν Σαββίδης»;

Αν είναι έτσι με τον Παπαδόπουλο, το ίδιο είναι και με τον Κλέιμαν και τον Ρομέρο. Δεν μπορεί να παίζει άλλο έργο για τον έναν κι άλλο για τον άλλον. Πολύ δηλητήριο από το Σαββιδοτεχνείο, ρε φίλε. Σώνει και καλά, ότι κάτι έγινε στην Τρίπολη, ενώ στην «Λεωφόρο» ήταν ένα ανθρώπινο λάθος.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα