Δώρο ζωής…

Το ανθρώπινό της πρόσωπο έδειξε η Ευρωλίγκα, η οποία έστειλε το μήνυμα ότι ο αθλητισμός περνάει σε δεύτερη μοίρα όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές. Οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής, της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης του μπάσκετ, σε συνεργασία με την One Team κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα πολύ σημαντικό ποσό, το οποίο θα δοθεί για την ενίσχυση των πληγέντων από τον τυφώνα στις Φιλιππίνες.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Ευρωλίγκα και της One Team κατάφεραν μόλις μέσα σε 72 ώρες να μαζέψουν πάνω από 90.000 ευρώ και να δώσουν έτσι ένα «δώρο ζωής» στους ανθρώπους των Φιλιππίνων που περνούν πολύ δύσκολες ώρες, μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τον τυφώνα. Τα χρήματα αυτά προήλθαν από την προσφορά ενός ευρώ από την Ευρωλίγκα, για κάθε φίλαθλο που θα παρακολουθούσε από κοντά παιχνίδι του θεσμού. Έτσι συγκεντρώθηκαν 88.421 ευρώ, ενώ το συνολικό ποσό ξεπέρασε τις 90.000 ευρώ από τις δωρεές συλλόγων, χορηγών και φίλων του μπάσκετ.

Το ποσό αυτό διατέθηκε στον Ερυθρό Σταυρό των Φιλιππίνων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν στο σκοπό, μέσω του www.one1team.org.