Δραματικά τα νέα από τη Θεσσαλία για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ζήτησε να δει πως πάνε τα πράγματα σε όλες τις περιφέρειες και τα νέα δεν ήταν καλά...

Από την Κουμουνδούρου εκπέμπεται ότι το κόμμα είναι πανέτοιμο όποτε και εάν αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές.

Βέβαια αυτό το ισχυρίζονται όλα τα κόμματα που βρίσκονται στην αξιωματική αντιπολίτευση και υποτίθεται διεκδικούν την εξουσία. Οπότε πολύ λογικά και από την Κουμουνδούρου κάνουν ενέσεις αισιοδοξίας, για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Πάντως ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, για να δει πως πάνε τα πράγματα σε όλες τις περιφέρειες, έχει ζητήσει τις εκτιμήσεις τους μετά από έρευνα για την περιοχή τους. Όλες οι αναφορές είναι τραγικές, καθώς η διαφορά εξακολουθεί να κινείται στο ποσοστό που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις.

Όμως εκεί που η κατάσταση είναι ίσως και η χειρότερη είναι στην περιφέρεια Θεσσαλίας, και ειδικά σε Λάρισα, Τρίκαλα και Βόλο. Κάπως καλύτερη είναι η κατάσταση στην Καρδίτσα, η οποία επλήγη από τα καιρικά φαινόμενα. Αυτά τα χάλια είναι στα αστικά κέντρα της Θεσσαλίας, διότι στην ύπαιθρο της Θεσσαλίας η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εάν υπολογιστεί ότι πολλοί ψηφοφόροι του κόμματος είναι θεατές του εσωκομματικού ξεκατινιάσματος για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στις νομαρχιακές, τότε και ο πλέον αδαής κατανοεί για ποιον λόγο οι διαφορές του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία είναι πάνω από τις δεκαπέντε μονάδες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα