Δραματική η κατάσταση στην Ζενίτ

Ο κορωνοϊός αποδεκάτισε την Ζενίτ η οποία δεν μπορεί να βρει παίκτες για το παιχνίδι με την Μπασκ΄όνια, στην Ισπανία.

Σε ερώτηση για το αν θα ταξιδέψει στην Ισπανία η ομάδα ο γενικός διευθυντής της Ζενίτ, Αλεξάντερ Τσερκόβνι απάντησε πως «θέλουμε να παίξουμε, αλλά είναι αδύνατο με 6 παίκτες. Φυσικά θα μπορούσαμε να είχαμε μαζέψει το μίνιμουμ των 8 παικτών  για ένα εκτός έδρας παιχνίδι, προσθέτοντας τους νέους παίκτες μας, που είναι ακόμα υγιείς, αλλά θεωρώ ότι είναι απλά ένα ρίσκο.

Πρώτα απ’ όλα, κάθε μέρα λαμβάνουμε νέες μολύνσεις και δεν υπάρχει εγγύηση ότι μία απ αυτές δεν θα προκαλέσει κάποια ίωση. Αυτό σημαίνει ότι επί τόπου δεν θα είμαστε σε θέση να έχουμε τον επιθυμητό αριθμό ελαχίστων. Δεύτερον, εάν εντοπιστεί θετικό τεστ θα πρέπει να αφήσουμε τον παίκτη με την ίωση για 2 εβδομάδες στην Ισπανία. Ο καθένας στην ομάδα μας είναι πιο σημαντικός από οποιοδήποτε αποτέλεσμα».

Επιπλέον, σχετικά με το αν υπάρχει δυνατότητα αναβολής του αγώνα τόνισε πως «ειδοποιήσαμε την Ευρωλίγκα χθες, μόλις λάβαμε τα αποτελέσματα των τεστ, για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης της ομάδας. Περιμένουμε μια απόφαση. Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα