ΔΣΑ: Αυτεπάγγελτη δίωξη στον Κούγια για το σκαμπίλι στον Λαζόπουλο

Για μία ακόμη φορά το πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών θα ασχοληθεί με τον Αλέξη Κούγια. Αφορμή στάθηκε ο τσακωμός του δικηγόρου στα μπουζούκια με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Χαράλαμπος Αναλυτής άσκησε αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αλέξη Κούγια και χρέωσε την υπόθεση σε εισηγητή του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου, ο οποίος θα καλέσει τον Αλέξη Κούγια σε εξηγήσεις. Μετά τις εξηγήσεις, εάν κριθεί ότι έχει παραβιάσει τον Κώδικα Δικηγόρων ή τον Κώδικα Δεοντολογίας, θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο, το οποίο θα αποφανθεί για το εάν του επιβληθεί ή όχι πειθαρχική ποινή και σε καταφατική περίπτωση ποια ποινή θα επιβληθεί.
Υπενθυμίζεται ότι στο νυκτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα», που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, είχε πάει ο Λάκης Λαζόπουλος, μαζί με την Μαρινέλλα και άλλους.

Μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα, ξαφνικά, ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος καθόταν δύο τραπέζια πίσω, επιτέθηκε τον ηθοποιό και τον σκαμπίλισε, λέγοντας του ότι «στο χρωστάω τρία χρόνια». Η παρέα του ηθοποιού, μέχρι να αντιληφθούν τι έγινε και να τους χωρίσουν είχε τελειώσει το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης