Δύο επίσημα ματς σε 18 ώρες!

Μπορεί να διανύει τις τελευταίες στιγμές του στην ενεργό δράση, ωστόσο ο Ρόι Κάρολ διδάσκει τι πάει να πει «αφοσίωση» και «αγάπη» γι’ αυτό που κάνει. Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας έδωσε δύο επίσημα παιχνίδια μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες!

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Παρσκευή βρέθηκε στη Ρουμανία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Εθνική ομάδα της χώρας του (νίκη 2-0 των γηπεδούχων, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να πραγματοποιεί έξι επεμβάσεις) και… 18 ώρες αργότερα, μετά από ταξίδι 1.700 μιλίων (5 ώρες με το αεροπλάνο) και 3 ώρες ύπνο, αγωνίστηκε στον αγώνα του συλλόγου του. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Νοτς Κάουντι με την Κόβεντρι, όπου όχι απλά κράτησε το «μηδέν», αλλά η ομάδα του πήρε και τη νίκη με 1-0.

«Για μένα, το να παίζω με τη Νοτς Κάουντι στο αγγλικό πρωτάθλημα, είναι κάτι το φανταστικό. Ουδείς είχε δείξει ενδιαφέρον για μένα το καλοκαίρι και ο Σον Ντέρι μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην Αγγλία, οπότε είναι μεγάλη χαρά για μένα να έρχομαι εδώ και να παίζω για τη Νοτς Κάουντι.

Νομίζω ότι κοιμήθηκα μόλις 2 ή 3 ώρες πριν το ματς και το πιθανότερο είναι πως θα κοιμηθώ για τις επόμενες δύο ημέρες», τόνισε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης