Δυσαρέσκεια Μαρτίνς για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυψε ότι έμεινε δυσαρεστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

«Έχει αλλάξει εντελώς η εικόνα του Παναιτωλικού, έχει βελτιωθεί, δεν κάναμε καλό παιχνίδι αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 20 λεπτά, μας έλειψε η έμπνευση στο επιθετικό κομμάτι, δεν ήμασταν η ομάδα που έχουμε δείξει σε άλλα ματς’. Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι τις επόμενες ώρες, είμαστε ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά των παικτών και θα ετοιμαστούμε πλέον για το πολύ διαφορετικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ” δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί υποστήριξε: ”Οι βαθμοί εδώ και στη Τούμπα έχουν ακριβώς την ίδια αξία, τρεις βαθμούς διεκδικούμε και πάλι, δεν αλλάζει κάτι. Σήμερα δεν είχαμε τον έλεγχο, κάναμε πολλά λάθη, έλειψε η κατοχή και αυτά που κάνουμε συνήθως”.

Για τον Ντρέγκερ και τον Ρέαπτσιουκ σχολίασε: ”Για πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλοί, ο Ντρέγκερ ήταν πολύ καλός αν και είχε να παίξει καιρό, ενώ είμαι χαρούμενος φυσικά και για το ντεμπούτο του Ρέαμπτσιουκ που πήγε καλά.”

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα