e-ΕΥΔΑΠ: Ολοκληρωμένη ψηφιακή εξυπηρέτηση

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ «Α»: Η οικονομία στην κρίση του COVID-19

Η ΕΥΔΑΠ ως η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στον τομέα ύδρευσης και αποχέτευσης με πάνω από 4 εκατομμύρια πελάτες προχωρά σε διαρκείς επενδύσεις στην τεχνολογία και σε έργα βελτιστοποίησης των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Κατά την περίοδο της κρίσης του κορωνοϊού, το νερό αποτελεί βασικό σύμμαχό για εμάς και την υγεία μας. Στην ΕΥΔΑΠ κύριο μέλημά είναι η αδιάλειπτη υδροδότηση, συλλογή και επεξεργασία λυμάτων αλλά και η άμεση και ταχύτατη επίλυση οποιουδήποτε έκτακτου ζητήματος προκύψει στο δίκτυό της. Κύριο μέλημα επίσης, είναι και η προστασία των πελατών  παράλληλα με τη διασφάλιση της ποιότητας εξυπηρέτησης.

Με βασικό στόχο της Εταιρείας να αποτελεί η συνεχώς αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, συνέχισε να εμπλουτίζει τις ψηφιακές υπηρεσίες της. Σήμερα, μέσω του eΕΥΔΑΠ, του ηλεκτρονικού καταστήματός της ΕΥΔΑΠ, οι πελάτες της Εταιρείας έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν πλήθος αιτημάτων από το σπίτι εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, όπως ακριβώς θα συνέβαινε κατά την επιτόπια επίσκεψή τους σε ένα από τα Περιφερειακά της Κέντρα.

Διεκπεραίωση πλήθους συχνών αιτημάτων ηλεκτρονικά

Το eΕΥΔΑΠ λειτουργεί ως ένα άρτιο ψηφιακό κέντρο εξυπηρέτησης της ΕΥΔΑΠ, μέσω του οποίου οι πελάτες της μπορούν να πραγματοποιήσουν με ταχύτητα και από την ασφάλεια του σπιτιού τους τα αιτήματά τους χωρίς να είναι αναγκαία η φυσική παρουσία τους σε κάποιο από τα Περιφερειακά Κέντρα της Εταιρείας.

Ενδεικτικά, μέσω της εγγραφής τους στο eΕΥΔΑΠ, οι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αίτημα για την υπαγωγή τους σε ειδικά τιμολόγια (φιλανθρωπικό, επαγγελματικό, πολυτέκνων, υπερηλίκων) και στο Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο (ΕΕΤ), να προβούν σε διακανονισμό των οφειλών τους καθώς και να εξοφλούν τις δόσεις τους ηλεκτρονικά, να ενημερώνουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους σε περίπτωση μεταβολής, να ενημερώνονται για παλαιότερους διακανονισμούς των οφειλών τους αλλά και να πραγματοποιήσουν αίτημα για μείωση του λογαριασμού τους λόγω αφανούς διαρροής. Επιπλέον, μέσω του eΕΥΔΑΠ μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη όλων των αιτημάτων τους ηλεκτρονικά.

Πλήρης έλεγχος της κατανάλωσης και του λογαριασμού

Στο eΕΥΔΑΠ οι χρήστες, θα βρουν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής του λογαριασμού τους (eBILL). Επιπλέον, μπορούν να επιλέξουν να λαμβάνουν το λογαριασμό τους μέσω email ή/και sms, καταργώντας, εάν το επιθυμούν, την αποστολή του σε έντυπη μορφή, συμβάλλοντας επιπλέον στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η ολοκληρωμένη διαχείριση των παροχών των χρηστών δεν σταματάει εκεί, καθώς η ηλεκτρονική πληρωμή του λογαριασμού αποτελεί μόνο μία από τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα. Με την εγγραφή τους στο eΕΥΔΑΠ, οι πελάτες αποκτούν τον πλήρη έλεγχο των παροχών τους και των καταναλώσεων τους μέσω μίας πληθώρας προσφερόμενων υπηρεσιών, όπως ενδεικτικά η άμεση  ενημέρωσή τους μέσω sms σε περίπτωση μεγάλων καταναλώσεων στις παροχές τους.  Ειδικά στους ιδιοκτήτες των ακινήτων, το eΕΥΔΑΠ προσφέρει επιπλέον οφέλη καθώς μπορούν να καταθέτουν ηλεκτρονικά το αίτημά τους για αφαίρεση μετρητή για λόγους ασφαλείας, κατάργηση παροχής αλλά και για διακοπή υδροδότησης λόγω οφειλών.

 

Η ψηφιακή υπηρεσία eΕΥΔΑΠ προσφέρεται εντελώς δωρεάν και η εγγραφή πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα μέσα από την εταιρική ιστοσελίδα της ΕΥΔΑΠ. Το μόνο που χρειάζονται κατά την εγγραφή τους οι νέοι χρήστες, είναι οι προσωπικοί κωδικοί εισόδου τους στο taxisnet, οι οποίοι θα χρειαστούν για την ταυτοποίησή του. Η στροφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες φέρνει μεγάλη διευκόλυνση στους πελάτες και την εξυπηρέτησή τους ενώ ειδικά την εποχή που διανύουμε αποτελεί βασικό σύμμαχο για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Δίνεται πια η δυνατότητα στους πελάτες της ΕΥΔΑΠ να επικοινωνούν ψηφιακά με την Εταιρεία και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της www.eydap.gr καθώς και μέσα από τις επίσημες σελίδες της ΕΥΔΑΠ στα social media Facebook, Twitter, Instagram και LinkedIn. Επιπλέον στο κανάλι της ΕΥΔΑΠ στο Youtube και στα βίντεο της ενότητας «Μάθετε πώς…» δίνονται χρήσιμες πληροφορίες βήμα-βήμα για θέματα που σχετίζονται με το υδρευόμενο ακίνητο των πελατών.

Στο περιεκτικό βίντεο «Μάθετε πώς… Να εγγραφείτε στο eΕΥΔΑΠ, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!», περιγράφονται τα βήματα για την εγγραφή σε ένα περιβάλλον υψηλής ασφάλειας και σύμφωνο με την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα