Έχασαν τις μάσες και τα χώνουν στον Τζακ

Sports Παρασκήνια

Νέα είσοδο έχουμε στους οσφυοκάμπτες δημοσιογράφους. Μας προέκυψε εσχάτως και το Μπαλτακοτεχνείο. Αυτό που εξωραϊζει την εικόνα του προέδρου της ΕΠΟ και χτυπάει όσους θεωρούνται αντίπαλοι, ή ασκούν κριτική. Το κίνητρα του Μπαλτακοτεχνείου, δεν είναι βέβαια τόσο αγνά, όσο θα μπορούσε να περιμένει κανείς.

Τα λεφτά από την ΕΠΟ ήταν πολλά, πάρα πολλά…  Μόλις είδαν την πόρτα της εξόδου και αντικαταστάθηκαν με ανθρώπους που παίρνουν… κανονικούς μισθούς, ξεσάλωσαν. Βρήκαν λοιπόν ισχυρούς συμμάχους. Αυτούς που ήθελαν τόσα και άλλα τόσα, αλλά το αίτημά τους δεν πέρασε ποτέ από τη γενική συνέλευση. Γιατί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ήταν, είναι και θα παραμείνει άμισθος. Και σε όποιον δεν αρέσει η πόρτα της εξόδου είναι ανοικτή. Υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι του τζάμπα.

Η νέα τάξη πραγμάτων, περιέκοψε αυτού του είδους τις προκλητικές σπατάλες. Ο ένας μας χαιρέτησε και ο άλλος δεν μπόρεσε να περάσει αυτά που ονειρευόταν. Έτσι μπήκε στο στόχαστρο. Ως εκ τούτου για τα πάντα φταίει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης. Ο… εχθρός. Και προέκυψαν και συνεργοί στην προσπάθεια αποδόμησής του. Είναι αυτοί που δεν είχαν διαπιστώσει-αν και συναίνεσαν-την πρωτοφανή σπατάλη για υπηρεσίες γ΄ διαλογής επί εποχής Γραμμένου. Τώρα φταίει και σε αυτούς ο Εκτελεστικός. Κόπηκαν οι μάσες βλέπετε. Κι εμφανίστηκε το Μπαλτακοτεχνείο, να συνδράμει σε πολλά τους Σαββιδοτέχνες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα