Έχασε 3-0 και αποκλείστηκε ο Ηρακλής

Δεν τα κατάφερε ο Ηρακλής στην κατάμεστη Μίκρα καθώς η Μπενφίκα ήταν ανώτερη και με «όπλο» το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κέρδισε και πάλι 0-3 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Η Μπενφίκα μπήκε πιο αποφασιστικά στο πρώτο σετ, παίρνοντας προβάδισμα από τους πρώτους πόντους της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Γιάννη Ορφανού, ναι μεν πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις όμως η Μπενφίκα έμοιαζε ανίκητη.

Η ομάδα από την Ιβηρική Χερσόνησο, άνοιξε την διαφορά από τα μέσα του σετ και το κατέκτησε με 13-25.

Η Μπενφίκα «πάτησε» καλύτερα και στο δεύτερο σετ. Ο Ηρακλής προσπάθησε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα αλλά η γενική εικόνα που παρουσίαζαν οι Πορτογάλοι σε άμυνα και επίθεση άφησε τον Γηραιό πίσω στο σκορ.

Αποτέλεσμα αυτού η διαφορά να είναι και πάλι μεγάλη (13-25) κάτι που ουσιαστικά σφράγισε αποκλεισμό του Ηρακλή και την πρόκριση της Μπενφίκα στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Στο τρίτο σετ είχαν κριθεί τα πάντα για τις δύο ομάδες, με τον τεχνικό του Ηρακλή, Γιάννη Ορφανό, να αποσύρει από το παιχνίδι τον βασικό του διαγώνιο, Απόστολο Αρμενάκη, και να δίνει χρόνο στον νεαρό Δημήτρη Μούχλια. Από την πλευρά τους οι Πορτογάλοι προχώρησαν και αυτοί σε αρκετές αλλαγές όμως και πάλι έφτασαν στην κατάκτηση του σετ (15-25).

Διαβάστε επίσης