Έχασε τη μάχη στα 42 του χρόνια ο Κώστας Δημάκης ιδιοκτήτης της εφημερίδας Kingbet

Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο ο 42χρονος Κωνσταντίνος Δημάκης ιδιοκτήτης της εφημερίδας kingbet –Στοίχημα, γαμπρός του Περιφερειακού και Επιμελητηριακού Συμβούλου Εύβοιας Βαγγέλη Κούκουζα και Προέδρου της Αναπτυξιακής. Ο Κωνσταντίνος είχε παντρευτεί την πρώτη του κόρη, την Αργυρώ, δικηγόρο στο επάγγελμα και είχαν αποκτήσει μαζί τον 4,5 ετών σήμερα, Άρη.

Έδωσε πολύχρονη μάχη ο άτυχος Κώστας για να κρατηθεί στη ζωή. Τα προβλήματα υγείας με τον καρκίνο ξεκίνησαν περίπου 4 χρόνια πριν. Είχε υποβληθεί σε αλλεπάλληλα χειρουργεία και είχε καταφέρει με πείσμα και θέληση να παλέψει επάξια για τη ζωή. Τελευταία, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και πάλι. Η μάχη πλέον με την επάρατη νόσο έδειχνε άνιση.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου η τραγική είδηση έφτανε στα αυτιά του Βαγγέλη Κούκουζα, που τον υπεραγαπούσε και στάθηκε δίπλα του και εκείνος και η γυναίκα του και όλη η οικογένεια του με γενναιότητα στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Το τελευταίο αντίο στον 42χρονο θα πουν στις 11 το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Βασιλικό.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα