Έχει άντερα να πει ότι δεν ήταν πέναλτι του ΠΑΟΚ; Στην γωνία τον περιμένει ο Ιβάν

Την Τρίτη θα είναι η μεγάλη ημέρα ου Κλάτενμπεργκ. Ούτε ψύλλος στον κόρφο του Άγγλου. Θα πρέπει να πει αν ήταν πέναλτι ή όχι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ. Βάλτα να πάνε, πήγανε που λέγανε οι μπαρμπουτιέρηδες.

Κατά που θα κάνει ο Μαρκ; Θα πει ότι δεν ήταν; Έτοιμη την έχει την ανακοίνωση ο Ιβάν Σαββίδης ότι δεν τον στηρίζει. Θα πει ότι δεν ήταν; Θα πάει κόντρα με τον Βαρούχα και τον Κάκο, που συμφωνούν και οι δυο πως όταν η μπάλα βρει ρώτα άλλο μέρος του σώματος και μετά το χέρι, δεν είναι πέναλτι.

Όπως λέει ο κανονισμός, δηλαδή. Ένας είναι ο κανονισμός. Δεν είναι άλλος για τον Κλάτυ κι άλλος για τον Κάκο και τον Βαρούχα.

Που θα την κάτσει την μπίλια ο Κλάτενμπεργκ; Στην γωνία τον περιμένουν τον Εγγλέζο. Κι ο ΠΑΟΚ κι ο ΟΦΗ κι η ΑΕΚ μπορεί κι ο Ολυμπιακός, ίσως. Θα κάνουνε καμία κίνηση ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ αν πει ότι ήταν πέναλτι; Κι οι δυο πρωτάθλημα θέλουν. Κι ο Μαρινάκης και ο Μελισσανίδης.

Έτοιμη την έχει ο Ιβάν Σαββίδης την άρσης στήριξης προς τον Άγγλο, έτσι κι πει ότι δεν υπήρξε κανενα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Στο χωριό μου στα Γιάννινα λένε, ότι ο Κλάτενμπεργκ θα πρέπει να κάτσει με τον «αναμμένο» ή τον «κορδωμένο». Κι όπως κατάλαβε, κατάλαβε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα