Έχει δίκαιο ο Ολυμπιακός να φωνάζει για τη Ριζούπολη; Καμία σχέση…

Όπως αποκαλύπτει η «Α» και η iapopsi.gr ο ίδιος ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν έδωσε εντολή να μην γίνει το ματς Ελλάδα – Σλοβενία στη Ριζούπολη στις 18 του μήνα, για το Nations League.

Θεώρησε ο Τσέφεριν, ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο. «Πάτησαν» σ’ αυτό τα Μέσα του Ολυμπιακού και αναφέρουν ότι δικαιώθηκαν ότι το γήπεδο της Ριζούπολης είναι ακατάλληλο, άρα σωστά ο Ολυμπιακός επέμενε να μην γίνει εκεί ο τελικός του κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 20 Ιουλίου.

Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Η Ριζούπολη κρίθηκε ακατάλληλη για τα ευρωπαϊκά ματς, όχι για τις εγχώριες διοργανώσεις. Διότι αν είχε κριθεί ακατάλληλη, δεν θα επέτρεπε η ΕΠΟ να γίνονται παιχνίδια της Super League 1.

Είναι άλλες οι προδιαγραφές για ένα ευρωπαϊκό ματς κι άλλες για ένα ελληνικό. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να βρει το δίκαιό του, σχετικά με τον τελικό του κυπέλλου που τελικά έγινε στο Βόλο και νίκησε 1-0, μόνο στην Αστυνομία και την Περιφέρεια.

Κι οι δυο φορείς είχαν αποφανθεί ότι ήταν ακατάλληλο το γήπεδο για να φιλοξενήσει τον τελικό του Ιουλίου. Από τότε, ποιες ακριβώς εργασίες έγιναν κι θεωρείται κατάλληλο;

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα