«Έχω και κότερο πάμε μία βόλτα, αλλά ποιον κωδικό να στείλω στο 13033;»

Η πρεμούρα της Αυγής για την ποδηλατάδα του Μητσοτακη και η αμνησία για την κοτεράδα του Τσίπρα μετά το Μάτι

Το πυροτέχνημα για την παράλληλη καταγραφή κρουσμάτων με αποτέλεσμα λανθασμένα στοιχεία στην Επιτροπή που εισηγείται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, είδαν στον ΣΥΡΙΖΑ ως ευκαιρία για να ξεφύγουν από την δεινή θέση της απαξιωμένης αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κι όμως κι εκεί δεν τα κατάφεραν, διότι και τα κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης δεν είναι κορόιδα.

Αφίσα την έκανε την αναμνηστική φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Τατόι

Οπότε στην Κουμουνδούρου αποφάσισαν να σηκώσουν το θέμα με την αναμνηστική φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την διάρκεια που έκανε ποδήλατο στο βουνό γύρω από τα βασιλικά κτήματα στο Τατόι. Αναμφίβολα ο πρωθυπουργός, όπως και κάθε Έλληνας πολίτης μπορεί και πρέπει να αθλείται, έστω και με ένα περπάτημα. Και για ψυχολογικούς λόγους. Το λάθος του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι ότι πήγε για άθληση, αλλά το ότι φωτογραφήθηκε χωρίς προστατευτική μάσκα και δίχως να τηρεί τις αποστάσεις με τους απλούς πολίτες που έκαναν μότο κρος. Ειδικά σε αυτή την δύσκολη εποχή που βιώνουμε η εικόνα μένει.

Έτσι, λοιπόν, αυτή την αναμνηστική φωτογραφία έφτασε να την κάνει αφίσα η Αυγή η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έκανε λόγο για αναισθησία, ενώ τα γνωστά τοις πάσι ΣΥΡΙΖΟτρολ έβαλαν φωτιά στα πληκτρολόγια αναρτώντας διάφορα ηθικοπλαστικά «πως μπόρεσε να κάνει ποδήλατο με 100 νεκρούς κάθε ημέρα».

Ξέχασαν το κότερο

Και προφανώς όλοι αυτοί που ανακάλυψαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι είναι αναίσθητος, καλό είναι να θυμηθούμε τις συνέβη το καλοκαίρι του 2018. Τότε που από εγκληματική αμέλεια και ανικανότητα του κράτους κάηκαν ζωντανοί 100 άνθρωποι στο Μάτι μέσα σε τρεις ώρες και τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας ο Αλέξης Τσίπρας μετείχε σε ένα κακόγουστο σώου για να κρύψουν τους νεκρούς και ρωτούσε σαν χάνος πότε θα πετάξουν τα πυροσβεστικά αεροπλάνα για μία φωτιά που είχε σβήσει και είχε προκαλέσει τον όλεθρο.

Κι επειδή ήταν θλιμμένος για την τραγωδία τις επόμενες ημέρες πήγε διακοπές με το κότερο της Παναγοπούλου. Και για να πνίξει τον πόνο του κάπνισε και τις πουράκλες από την Αβάνα (του συντρόφου Φιντέλ) θυμίζοντας περισσότερο τον συγχωρεμένο τον Μάκη Ψωμιάδη. Μόνο το χρυσό μακρύ κομπολόι του Μάκαρου έλειπε από τα χέρια του σκαφάτου Αλέξη Τσίπρα.

Οπότε πλέον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άναψε η μάχη μεταξύ των χρηστών με διαφορετικές πολιτικές προτιμήσεις. Οι ΣΥΡΙΖΑιοι ρωτούν τι κωδικό να στείλουν στο 13033 για να πάνε για ποδήλατο στο Τατόι και τους Νεοδημοκράτες να απαντούν τι μήνυμα θα πρέπει να στείλουν για να πάνε βόλτα με το κότερο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα