Έχουν πάθει σοκ οι γιατροί με την εκκλησιαστική διαπλοκή

Υπήρχαν ιεράρχες που προσεύχονταν για την ίαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και άλλοι ετοιμάζονταν για τη διαδοχή

Οι γιατροί στον Ευαγγελισμό –και ειδικά η επικεφαλής καθηγήτρια Εντατικολογίας Αναστασία Κοτανίδου– κατάλαβαν από πρώτο χέρι τι σημαίνει εκκλησιαστική διαπλοκή.

Και κατά κάποιον τρόπο τις υπόγειες διαδρομές των κύκλων της ιεραρχίας. Κατ’ αρχάς, θα γράψω ότι υπήρχαν ιεράρχες που προσεύχονταν για την ίαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και άλλοι ετοιμάζονταν για τη διαδοχή. Ακόμη και η δήλωση πως έρχεται από τις ΗΠΑ το φάρμακο του Τραμπ για τον Ιερώνυμο προκάλεσε την έκπληξη των ιατρών.

Ανάλογα δημοσιεύματα υπήρξαν και όταν η κα Κοτανίδου επισκέφθηκε στην οικία του τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο. Μία προγραμματισμένη επίσκεψη, για την οποία κυκλοφόρησε ότι υπήρξε επιδείνωση της υγείας του και ότι πήγε η Κοτανίδου για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κρισιμότητα της κατάστασης. Μάλιστα, ακούστηκε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τον Ιερώνυμο, αλλά του έδωσαν εξιτήριο για να παριστάνει τον Ελ Σιντ.

Οι γιατροί στον Ευαγγελισμό λένε ότι με αυτά που άκουσαν από τους ρασοφόρους άλλαξαν άποψη για τη λέξη αγάπη μεταξύ δεσποτάδων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα