Έδιναν θηλυκές ορμόνες στον Χουάν Κάρλος για κατευνάσουν τις σεξουαλικές ορμές του

Ο πρώην αρχηγός της ισπανικής αστυνομίας, Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο, ο οποίος δικάζεται για εκβιασμό και διαφθορά, στους κύκλους της πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ της χώρας, ισχυρίζεται πως οι μυστικές υπηρεσίες της Ισπανίας χορηγούσαν στον Χουάν Κάρλος, όταν ήταν βασιλιάς της Ισπανίας, ειδικές ενέσεις με θηλυκές ορμόνες καθώς οι σεξουαλικές του ορμές ήταν «επικίνδυνες για τη χώρα»!

Οι βουλευτές δεν τον πίστεψαν, λέγοντας ότι πρόκειται για σενάριο από ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Ο Βιλαρέχο ισχυρίστηκε ότι έμαθε την πληροφορία από την πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, Κορίνα Σάιν-Βίτγκενσταϊν, η οποία διατηρούσε ερωτική σχέση με τον πρώην βασιλιά από το 2004 έως το 2009.

Το 2016, η ίδια εκμυστηρεύθηκε στον αστυνομικό ότι μέλη της συνοδείας του «του έκαναν τις ενέσεις με θηλυκές ορμόνες για να του αφαιρέσουν ορμές». Η Σάιν-Βίτγκενσταϊν πρόσθεσε ότι «ο Χουάν Κάρλος δεν μπορούσε πια να πάει με γυναίκα».

Ο πρώην αρχηγός της ισπανικής αστυνομίας πρόσθεσε πως εκτός από τις ενέσεις,  του έδιναν πολλά υπνωτικά χάπια, από το 2011 και μετά. Δεν είχε όμως κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, σύμφωνα με τον ίδιο.

Η πρώην ερωμένη του Κάρλος έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του , κατηγορώντας τον ότι με εντολή του την παρακολουθούν από το 2012 οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες στη Βρετανία, όπου διαμένει.

Η ίδια εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο του 2008, όταν οι οι Σαουδάραβες δώρισαν 100 εκατ. δολάρια στον Χουάν Κάρλος και αυτός με τη σειρά του, της έδωσε 65 εκατ. δολάρια επειδή «την αγαπούσε», όπως κατέθεσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα