Έδωσαν τα χέρια ΣΚΑΪ και Βασίλης Παπαδρόσος

Και… ναι, είναι πλέον επίσημο! Το τιμόνι της διεύθυνσης ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΪ αναλαμβάνει κατόπιν συμφωνίας με τη διοίκηση του σταθμού, ο Βασίλης Παπαδρόσος.

Μετά από 11 χρόνια παρουσίας στη διεύθυνση ειδήσεων του Alpha, ο γνωστός δημοσιογράφος αποχαιρέτησε χθες βράδυ τους συναδέλφους του και ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του στο κανάλι, παραδίδοντας τη σκυτάλη στην Άρτεμη Δήμου.


Όταν, δε ρωτήθηκε από κάποιους αν θα πάει προς… Φάληρο μεριά, δήλωσε πως «ίσως πάω ΣΚΑΪ, ίσως κάπου αλλού» τονίζοντας πως η απόφαση για να φύγει από τον Alpha ήταν της διοίκησης και όχι δική του.

Σύμφωνα, πάντως με το enimerosi24, το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του καναλιού Δημήτρης Κοντομηνάς λέγεται πως κάλεσε ο ίδιος το Βασίλη Παπαδρόσο στο γραφείο του, ανακοινώνοντάς του την πρόθεσή του να τον αντικαταστήσει, και την πρόθεσή του να τον αποζημιώσει κανονικά ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στο κανάλι.

Η σχετική ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας του με τον μέχρι πρότινος Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, ήρθε από τον Alpha το πρωί της Πέμπτης.

Ας σημειωθεί πως ο Β. Παπαδρόσος είχε εξασφαλίσει την πρωτιά για τις ειδήσεις του Alpha, μετακινώντας το δελτίο στις 19.00 και επιλέγοντας τότε τον Αντώνη Σρόϊτερ και αλλάζοντας συγχρόνως τη δομή του δελτίου δίνοντας προβάδισμα σε ένα μείγμα κοινωνικών και πολιτικής επικαιρότητας. Αυτή την, όπως φαίνεται, επιτυχημένη συνταγή σκοπεύει να εφαρμόσει και στη νέα του τηλεοπτική στέγη.

Εμείς να ευχηθούμε καλοστέριωτος και… η συνέχεια επί της οθόνης!

Διαβάστε επίσης