Έδωσε τη Φεράρι για πλύσιμο και του την παρέδωσαν σμπαράλια

Ο τερματοφύλακας της Τζένοα Φεντερίκο Μαρκέτι αγαπάει την ταχύτητα και κυκλοφορεί με μια Ferrari 812 Superfast, η οποία αξίζει 300.000 ευρώ και πιάνει τα 100 χλμ. σε 2,9 δευτερόλεπτα. Αυτό, προφανώς, ο Μαρκέτι το ξέρει, αλλά ένας υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων μπορεί και να μην το ξέρει και να γίνει ζημιά…

Αντί όμως να του τη φέρουν, έτοιμη και καλογυαλισμένη μετά το τέλος της προπόνησης [όπως είχε συμφωνήσει], ειδοποιήθηκε πως το πανάκριβο όχημά του, έχει γίνει σμπαράλια και βρίσκεται παρατημένο στη μέση δρόμου.

Ο υπάλληλος του πλυντηρίου θέλησε να κάνει «test drive» αλλά πάτησε τόσο πολύ το γκάζι σε μια στροφή που η Ferrari 812 Superfast, έφερε όχι μόνο τούμπες, αλλά κατέστρεψε και μια σειρά από σταθμευμένα οχήματα στο πέρασμά της.

Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη όπως δείχνουν φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και όπως γράφουν και τα Μέσα της Γένοβας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός αλλά η αστυνομία έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά μετά προκειμένου να καταγράψει τι ακριβώς έγινε.

Το θετικό, τουλάχιστον, είναι ότι αυτή η αναποδιά έτυχε στον Μαρκέτι σε μια περίοδο που πρέπει να είναι ανεβασμένος ψυχολογικά, αφού η Τζένοα δείχνει να βελτιώνεται.

Αυτό, άλλωστε, δείχνουν και τα αποτελέσματα, αφού τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές οι ροσομπλού έχουν πάρει δύο νίκες και έχουν καταφέρει να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα