Έφεση καταθέτει ο Παναθηναϊκός για τις δύο αγωνιστικές

Έφεση καταθέτει ο Παναθηναϊκός για την ποινή των δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League λόγω επεισοδίων στο ματς με τον Ιωνικό. Οι πράσινοι, στην άμεσή τους αντίδραση, χαρακτηρίζουν τον νόμο αυστηρό και άδικο, καθώς όπως αναφέρουν δένει τα χέρια των ομάδων ακόμη και σε εντελώς μεμονωμένα και μικρής έκτασης περιστατικά, όπως αυτό του περασμένου Σαββάτου.

Μεταξύ άλλων, ο Παναθηναϊκός αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει για να μην μπορεί μια πολύ μικρή μερίδα ατόμων να στερεί τη δύναμη της έδρας από την ομάδα.

Αναλυτικά αναφέρει ο Παναθηναϊκός στη θέση του:

«Ο Παναθηναϊκός θεωρεί ιδιαιτέρως αυστηρή και άδικη την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της λίγκας και εξυπακούεται ότι πηγαίνουμε σε έφεση κατά της ποινής. Επί της ουσίας πρόκειται για έναν άκρως υπερβολικό και άδικο νόμο ο οποίος δένει τα χέρια των ομάδων ακόμη και σε εντελώς μεμονωμένα και μικρής έκτασης περιστατικά, όπως αυτό του περασμένου Σαββάτου.

Ο Παναθηναϊκός λαμβάνει και με το παραπάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, σύσσωμη η κοινή γνώμη αναφέρεται φέτος στις “γιορτές” της Λεωφόρου ενώ παράλληλα λαμβάνουμε συγχαρητήρια από τους αντιπάλους μας. Ως εκ τούτου απορούμε για το τι άλλο πρέπει να κάνουμε ώστε να μην μπορεί μια πραγματικά πολύ μικρή μειοψηφία να στερεί από τον σύλλογο την τεράστια δύναμη της έδρας του εξαιτίας ενός τόσο αυστηρού νόμου».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα