Έφεση ο Ατρόμητος για το βαρύ πρόστιμο των 39.000 ευρώ

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Ατρόμητος κατά της πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Super League, μετά την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου να επιβάλλει συνολικό πρόστιμο ύψους 39.000 ευρώ για τα όσα καταγράφησαν στο φύλλο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στους Περιστεριώτες υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για το ύψος του προστίμου, ενώ είναι απορίας άξιο για την έξτρα τιμωρία που επιβλήθηκε στον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, τη στιγμή μάλιστα που σύμφωνα με την έκθεση του διαιτητή, αυτό που είπε ο παράγοντας των «κυανολεύκων» ήταν: «Είναι πέναλτι. Θα είναι ντροπή αν δεν το δώσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη σημερινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και το υψηλότατο πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα μας για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ως Ατρόμητος θεωρούμε ότι αναίτια εξαντλήθηκε κάθε αυστηρότητα εναντίον μας, σε έναν αγώνα, που δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο, δεν καταγράφηκε η παραμικρή διακοπή στη ροή του αγώνα και πολύ περισσότερo όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δώσει τις εξετάσεις μας για την οργάνωση και τη διεξαγωγή αναμετρήσεων σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ασκήσει άμεσα έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα