Εφεύρεση Τσίπρα ότι η «Ομπρέλα» έχει έτοιμο τον Σακελλαρίδη

Όταν κυκλοφορούν τόσα κείμενα, που επί της ουσίας σε αδειάζουν τότε οφείλεις να κάνεις κάτι. Ο λόγος φυσικά για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μπορεί να χασκογελά και να δηλώνει ότι τα κείμενα των διαφόρων ομάδων είναι πολύ χρήσιμα, όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο ίδιος άλλο κόμμα θέλει να διοικεί και δεν τον αφήνουν. Τουναντίον με τα μανιφέστα των διαφόρων τάσεων και ομάδων τον αδειάζουν αναφέροντας πως δεν επιθυμούν ένα προσωποπαγές κόμμα.

Οπότε το σύστημα Τσίπρα προχώρησε στην δική του απάντηση, χρησιμοποιώντας παλαιοκομουνιστικές τακτικές βγαλμένες από τα καθεστώτα Στάλιν στην Σοβιετική Ένωση, του Μάο Τσε Τουνγκ στην Κίνα και άλλων ηγετών της κομμουνιστικής άνθισης. Εξάλλου ο στενός σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θανάσης Καρτερός, έχει αποκτήσει διδακτορικό στην προπαγάνδα κομμουνιστικού τρόπου.

Οπότε η κίνηση που έκανε το σύστημα Τσίπρα είναι να διαρρεύσει προς τον φιλοκυβερνητικό Τύπο την είδηση, ότι η εσωκομματική αντιπολίτευση ετοιμάζει άλλον για την ηγεσία του κόμματος. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα Τσίπρα προσπαθεί να φανατίσει τους προεδρικούς με το να διαρρεύσει την είδηση ότι τρίζει η καρέκλα του Τσίπρα.

Έτσι βάζουν στο στόχαστρο τους «53+», αλλά και τα ιστορικά στελέχη, τα οποία τα προσφέρουν ως βορρά στα άγρια θηρία. Διότι με τις συγκεκριμένες διαρροές τους βάζουν τη ρετσινιά ότι προσπαθούν να «φάνε» τον Τσίπρα. Και για να δέσουν το νέο παραμύθι χρησιμοποιούν και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ότι τον ετοιμάζουν για νέο αρχηγό.

Τακτική Στάλιν

Στην ιστορία της Σοβιετικής Ένωσης με τέτοιο τρόπο ο Ιωσήφ Στάλιν καθάρισε όλους τους ανθυποψήφιους του.  Μετά το θάνατο του Λένιν, ο Στάλιν έβγαλε από την μέση τον Λέοντα Τρότσκι και άλλα κορυφαία στελέχη σε μια πολιτικοϊδεολογική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920 που όμως λύθηκε με διαγραφές, καθαιρέσεις κι εξορίες. Στη δεκαετία του ’30 ο Στάλιν εξάλειψε την ενεργό πολιτική αντιπολίτευση μέσω ενός συστήματος εσωτερικής εξορίας και παγίωσε την αρχή του την εποχή της Μεγάλης Εκκαθάρισης (1936-1938), μια περίοδο σκληρής καταστολής με διαγραφές, φυλακίσεις, εξορίες, εκτελέσεις, δολοφονίες σε όσους διαφωνούσαν με τις επιλογές του και τη νοοτροπία του σταλινισμού στο κόμμα καις το κράτος.

Το δίδυμο που καθάρισε κόσμο και κοσμάκη στην πρώην ΕΣΣΔ, ο Λαβρέντι Μπέρια και ο Ιωσήφ Στάλιν

Κάποιοι θα πουν ότι την τακτική των διαρροών από την ομάδα Τσίπρα θα την ζήλευε και ο Λαβρέντι Μπέρια, όμως η αλήθεια είναι ότι η όλη διαρροή, ότι ο Σακελλαρίδης θα «αντικαταστήσει» τον Τσίπρα θυμίζει πώς ο Μπέρια, ως αρχηγός της μυστικής υπηρεσίας επί Στάλιν δίπλωνε σε ένα χαρτί όλους όσοι θεωρούσε ως εχθρούς του καθεστώτος και είτε τους δολοφονούσε, είτε τους έστελνε στα γκούλαγκ.

Δεν είναι μέλος

Ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του αντιγράφουν τις πρακτικές Μπέρια εξακολουθούν να πέφτουν σε ολέθρια λάθη, διότι άλλες οι εποχές που δρούσε ο πιο ισχυρός άνθρωπος μετά τον Στάλιν στην ΕΣΣΔ και άλλη η εποχή που βιώνουμε τώρα. Κατ’ αρχάς λησμόνησαν κάτι πολύ απλό. Ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δεν είναι καν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος ασχολείται με την δουλειά του καθώς είναι πλέον ο διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας και απέχει από οτιδήποτε έχει να κάνει με την ενεργό πολιτική ζωή.

Το σε εντυπωσιακό είναι ότι ο κ. Σακελλαρίδης έχει να επικοινωνήσει ακόμη και τηλεφωνικά με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και το Νίκο Βούτση κοντά ένα χρόνο, ενώ οι πιο ψαγμένοι εξακολουθούν να αμφιβάλλουν εάν στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019 ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα