Έφυγε στα 76 του χρόνια ο Γιώργος Κουκουλάκης

Πένθος στην ελληνική διαιτησία, από τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Κουκουλάκη. Ο επί χρόνια διεθνής διαιτητής και πατέρας του επικεφαλής για το VAR στην Ελλάδα, Μιχάλη Κουκουλάκη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο Γιώργος Κουκουλάκης έχει υπάρξει επίσης καθηγητής διαιτησίας και διετέλεσε για χρόνια πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου και επί χρόνια μέλος της Επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΟ.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας/ΕΠΟ εκφράζουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους για την αδόκητη απώλεια του παλαίμαχου διεθνή διαιτητή Γιώργου Κουκουλάκη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο εκλιπών υπηρέτησε με πάθος και προσήλωση επί δεκαετίες το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία, ως διεθνής διαιτητής, παρατηρητής και μέλος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο., ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου.

Ήταν μια από τις κορυφαίες και πλέον εμβληματικές μορφές που ανέδειξε η Ελληνική Διαιτησία, και με τις ικανότητες και την ακέραια προσωπικότητά του άφησε πολύτιμη κληρονομιά για την πορεία της στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αιωνία του η μνήμη.

Η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη:

“Ο Γιώργος Κουκουλάκης υπηρέτησε με ήθος τον Αθλητισμό και διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου,μέλος της ΚΕΔ της ΕΠΟ, πρόεδρος της ΑΤΕΔ ΟΔΠΕ και με διεθνή παρουσία ως διαιτητής FIFA.Εκφραζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αλλά και στην οικογένεια των διαιτητών”.

H ανακοίνωση του ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης:

“Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης εκφράζουν τα συλλυπητήρια και τη βαθεία τους θλίψη για το θάνατο του παλαιού διεθνούς διαιτητού FIFA Γεωργίου Κουκουλάκη επί σειρά ετών Προέδρου του ΣΔΠ Ηρακλείου καθώς και μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Αιωνία του η μνήμη, καλό παράδεισο να έχει και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει”.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Μια εμβληματική προσωπικότητα της ελληνικής διαιτησίας και κατ’ επέκταση του ελληνικού αθλητισμού, ο Γιώργος Κουκουλάκης, που ξεχώρισε για το ήθος και τις αρχές του, δεν είναι πια μαζί μας. Διέγραψε αξιόλογη πορεία στο χώρο του, τόσο ως εν ενεργεία διαιτητής όσο και μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, αποτελώντας μάλιστα τον πρώτο Κρητικό διαιτητή που χρίστηκε διεθνής με το σήμα της FIFA.

Υπήρξε καθηγητής διαιτησίας, ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΑΤΕΔ ΟΔΠΕ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τιμά τη μνήμη του και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του παλαίμαχου διαιτητή Γιώργου Κουκουλάκη.

Ενός ανθρώπου με τεράστια προσφορά στην ηρακλειώτικη και κατ’ επέκταση στην ελληνική διαιτησία την οποία υπηρέτησε από πολλές θέσεις. Τόσο εν ενεργεία διαιτητής, όπου μάλιστα ήταν ο πρώτος κρητικός διαιτητής ο οποίος χρίστηκε διεθνής με σήμα FIFA όσο και μετά το τέλος της διαιτητικής του πορείας στα γήπεδα.

Συνέχισε ως καθηγητής διαιτησίας και δίδαξε επί πολλά χρόνια σε νεότερους διαιτητές. Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, ήταν μέλος της ΚΕΔ της ΕΠΟ πολλά χρόνια και πρόεδρος της ΑΤΕΔ ΟΔΠΕ. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στην οικογένεια της ηρακλειώτικης διαιτησίας…

 

Διαβάστε επίσης