Εγγύηση οι πρώην πρόεδροι

Τους Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Βαγγέλη Βενιζέλος πρέπει να καλέσει στην Χ. Τρικούπη η Γεννηματά ώστε μαζί να εγγυηθούν την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς, σύμφωνα με τον Δ. Κωνσταντόπουλο

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διεργασίες στο Κίνημα Αλλαγής με φόντο την επόμενη ημέρα στην Κεντροαριστερά. Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά, καθώς και οι συζητήσεις μεταξύ βουλευτών και κομματικών στελεχών. Μια τέτοια συζήτηση έγινε μεταξύ του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και άλλων βουλευτών του κόμματος.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος φέρεται να τους είπε ότι πρέπει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής να φωνάξει στη Χαριλάου Τρικούπη τους πρώην προέδρους του κόμματος, Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Βαγγέλη Βενιζέλο, ώστε όλοι μαζί να εγγυηθούν την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς. Παράλληλα, από κοινού να κάνουν ένα μεγάλο κάλεσμα και ανοικτή πρόσκληση για να γυρίσει ο κόσμος πίσω, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι δεν μπορεί.
«Είναι η ώρα για το μεγάλο κάλεσμα με ανοικτές διαδικασίες από τη βάση για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής», φέρεται να είπε στους βουλευτές ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα