Έγινε «καφενείο» η Βουλή: «Η πολιτική μ@λ@κί@ και η ανοησία έχει και τα όριά της»

Ο κακός χαμός στην Ολομέλεια μεταξύ κομμάτων με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα για το Πολυτεχνείο

Μόνο εικόνα κοινοβουλευτισμού δεν θύμιζε η σημερινή στη Βουλή η οποία έγινε “καφενείο” καθώς κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και κόμματα “πιάστηκαν” στα χέρια χρησιμοποιώντας τα “γαλλικά” τους για να συγκρουστούν με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στους δρόμους της Αθήνας με τις συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο και τις προσαγωγές.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν κατά την ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ελ. Λύσης, Κ. Χήτα ο οποίος επιτέθηκε τόσο στην κυβέρνηση όσο και στα κόμματα της αντιπολίτευσης που συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις. «6.000 αστυνομικοί, μέτρα, αλλά εν τέλει πάρτι κάνανε! Θα τιμωρηθεί κανείς; Θα απολογηθείτε; Όλοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Η κυβέρνηση παραβίασε τη λογική και τα κόμμα της αριστεράς τη νομιμότητα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Σας γλεντά το ΚΚΕ».

Οργή από τον Καραθανασόπουλο: «Η πολιτική μ@λ@κί@ και η ανοησία έχει και τα όριά της»

Οι αναφορές του βουλευτή προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Νίκου Καραθανασόπουλου, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει: «Η πολιτική μ@λ@κί@ και η ανοησία έχει και τα όριά της! Δεν διαγράφω τίποτα τα επαναλαμβάνω! Μετατραπήκατε σε δεξιό βραχίονα της κυβέρνησης, ζηλέψατε την Χρυσή Αυγή».

«Δεν θα πέσουν στον βούρκο του συναδέλφου! Οι άναρθρες κραυγές του δεν θα συγκινήσουν κανέναν! Άλλοι παρανόμησαν και δεν συνελήφθησαν! Ο νόμος είναι για όλους», απάντησε ο κ. Χήτας προκαλώντας εκ νέου την οργή του συναδέλφου του και αναγκάζοντας τον προεδρεύοντα κ. Αβδελά να παρέμβει: «μην το κάνετε γήπεδο εδώ! Κ. Καραθανασόπουλε σε παρακαλώ».

Για αρκετά λεπτά της ώρας τόσο ο κ. Καραθανασόπουλος όσο και ο κ. Συντυχάκης του ΚΚΕ, συνέχισαν να ωρύονται προκαλώντας κυριολεκτικά χαμό στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα