Εγκαίνια για το αιμοδυναμικό εργαστήριο στο νοσοκομείο της Λαμίας

«Μέχρι σήμερα πάνω από 5.000.000 Έλληνες έχουν εμβολιαστεί σε ολόκληρη τη χώρα» αναφέρει ο κ. Κικίλιας

Στη Λαμία βρέθηκε σήμερα ο υπουργός  Υγείας, Βασίλης Κικίλιας για να εγκαινιάσει  το νέο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

«Είναι το μοναδικό αιμοδυναμικό εργαστήριο σε ολόκληρη την κεντρική Ελλάδα και μέχρι τώρα -παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία- έχουν γίνει 450 επεμβάσεις», τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας και συμπληρώνει λέγοντας πως 450 άνθρωποι απέφυγαν την ταλαιπωρία για να μετακινηθούν στην Αθήνα ή τη Λάρισα και με τον τρόπο αυτόν παρέχουν περισσότερο ποιοτικές συνθήκες υγείας στον τόπο τους με το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο υλοποιούν.

Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε και το εμβολιαστικό κέντρο της πόλης διαπιστώνοντας το πόσο καλά λειτουργεί επαναλαμβάνοντας ότι  μέχρι σήμερα πάνω από 5.000.000 Έλληνες έχουν εμβολιαστεί σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στο πρόγραμμα με τις κινητές μονάδες έτσι ώστε να επεκταθεί η δυνατότητα εμβολιασμού και σε ορεινές περιοχές και παράλληλα προανήγγειλε νομοθετικές ρυθμίσεις το φθινόπωρο.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Οικονόμου και ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Φώτης Σερέτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα