Εγκεφαλικό με Άγγελο ο Κούγιας

Κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό ο Αλέξης Κούγιας με τον Άγγελο Αναστασιάδη και τα χρήματα που εισπράττει για εργασία λίγων μηνών.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ είχε προσλάβει τον Έλληνα τεχνικό τη σεζόν 2016-2017. Έμεινε σε μόλις οκτώ παιχνίδια, με απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Ωστόσο ο Αναστασιάδης εισέπραξε 56.000 ευρώ σαν αποζημίωση από την ΑΕΛ, γιατί ισχυρίστηκε ότι απολύθηκε και δικαιώθηκε από τα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου.

Ο Κούγιας είχε εξοργιστεί τότε και κατήγγειλε ότι στην πραγματικότητα ο προπονητής παραιτήθηκε μετά τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΛ.

Ο γνωστός ποινικολόγος έχασε τη δικαστική μάχη με τον Αναστασιάδη και δήλωνε: «Έχω έναν ανοιχτό λογαριασμό με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος παραιτήθηκε από τη Λάρισα μετά από μια άσχημη ήττα και όταν ήρθε ο Γραμμένος ζήτησε αποζημίωση.

»Πράγματι έχω προηγούμενα με τον Αναστασιάδη. Να δω πώς θα καθαρίσουν τώρα στην ΕΠΟ. Δεν κάνει για πουθενά ο Αναστασιάδης. Δεν περίμενα ποτέ ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι άνθρωπος του Θεού να διεκδικεί λεφτά που δεν τα δούλεψε και δεν τα δικαιούται επειδή παραιτήθηκε».

Τώρα ήλθε νέος μποναμάς του Άγγελου. Από την ΕΠΟ απευθείας αυτήν τη φορά. Πάλι γερή μπάζα για τον προπονητή που κρίθηκε ακατάλληλος και για την Εθνική, αλλά λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Και μάλιστα με… γεμάτες της τσέπες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα