Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν ο 33χρονος σύζυγoς

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος παραδέχτηκε τη στυγερή πράξη

Αυτό που είχε αρχίζει να ψυθιρίζεται από το πρωί της Πέμπτης αλλά να μην ομολογείται ανοιχτά, ότι δηλαδή δράστης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά ενδέχεται να είναι ο 33χρονος σύζυγ΄ός της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, είναι πλέον μία πραγματικότητα έπειτα από την ομολογία του πιλότου πώς είναι ο δολοφόνος!!!  

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».

Σύφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο συζυγοκτόνος απέδωσε το έγκλημα στις προστριβές που είχαν με την 20χρονη σύζυγό του το τελευταίο διάστημα.

Θυμίζτεαι΄ ότι νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Απόστολος Σκρέκας, σε έκτακτη ενημέρωση δήλωνε ότι «έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο.»

Ο κ. Σκρέκεας πρόσθεσε όμως με νόημα πως «περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα