Εγκλωβισμένοι στα Σπάτα ο Γιαννίκης και οι συνεργάτες του

Μια απίστευτη ταλαιπωρία βιώνει η ΑΕΚ, ξεκινώντας την προετοιμασία της για την κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη (17:00), στο ΟΑΚΑ!

Ήδη από το πρωί το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα έχει ντυθεί στα λευκά, οπότε προπόνηση δεν έγινε ποτέ, η κατάσταση εκεί, όμως, είναι, πλέον, δραματική, όπως και σε όλη τη γύρω περιοχή! Πλέον το προπονητικό δεν είναι καν προσβάσιμο και το χιόνι, που υπάρχει, δεν έχει καμιά σχέση με τις πρωινές φωτογραφίες, όπως ενημερώνει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ!

Στα Σπάτα, έχουν εγκλωβιστεί περίπου δέκα μέλη της ομάδας, ανάμεσα στους οποίους ο Αργύρης Γιαννίκης, ο βοηθός του, ο Βασίλης Δημητριάδης, ο αναλυτής, ο γιατρός και αλλά πέντε μέλη του σταφ και δεν αναμένεται να αποχωρήσουν σύντομα και όσο διατηρείται το χάος στην Αττική Οδό!

Την ίδια στιγμή, μια απίστευτη ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν παίκτες της «Ένωσης» και άλλα μέλη του σταφ, που πρόλαβαν και έφυγαν από τα Σπάτα για τα σπίτια τους, αλλά αναγκάστηκαν να αφήσουν τα αυτοκίνητα τους στην Αττική Οδό και να μεταβούν με τα πόδια στο «Holiday Inn», μέχρι να δουν τι θα γίνει!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα