Eίχε «προβληματική συμπεριφορά» επειδή… ήθελε να πληρώνεται!

Με ανάρτηση στα social media ο Αμπντουλαγέ Κεϊτά, απάντησε ουσιαστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, που μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο παίκτης την περασμένη σεζόν επέδειξε «μία άκρως προβληματική συμπεριφορά».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος ανέφερε: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με αφορμή κάποια δημοσιεύματα για τον ποδοσφαιριστή Κεϊτά, θέλει να ξεκαθαρίσει τα εξής:

Το περσινό καλοκαίρι, με εισήγηση της τότε τεχνικής ηγεσίας, ο παίκτης αποκτήθηκε με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ να έχει, εξ ολοκλήρου δικά του, τα δικαιώματά του τα οποία απέκτησε με μεταγραφή από την γαλλική Αζαξιό, όπως φανερώνουν διάφορα δημοσιεύματα, αλλά και το διαδικτυακό κέντρο μεταγραφών της FIFA το TMS.

Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, ο ποδοσφαιριστής Κεϊτά, επέδειξε μια άκρως προβληματική συμπεριφορά, κυρίως εκτός των αγωνιστικών χώρων και με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα αρχικά του καμώματα, μπορεί να δικαιολογήθηκαν εν μέρει για το καλό της ομάδας, όμως το ποτήρι ξεχείλισε μετά τις αδικαιολόγητες απουσίες του, όπου «ξεχνούσε» να γυρίσει από την πατρίδα του παραμονές κρίσιμων αγώνων και κυρίως τα όσα έκανε μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να αποπεμφθεί από την ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που υπήρξε πρόταση για την παραχώρησή του.

Κι αυτό γιατί τόσο η διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, όσο και προσωπικά ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νίκος Ζαμάνης, έβαλαν πριν και πάνω απ όλα το καλό της ομάδας και την ενότητα στα αποδυτήρια.

Σεβόμενοι το γεγονός ότι πρόκειται για επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος άλλωστε απομακρύνθηκε από το σύλλογό μας, δεν επεκτεινόμαστε περισσότερο. Κι ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.

Τέλος, όλοι όσοι περιμένουν στην γωνία και δεν χάνουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν «σφάλματα και λάθη» και να προσωποποιήσουν τις επιθέσεις τους εναντίον κυρίως του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκου Ζαμάνη, πρέπει να ξέρουν ότι και ο ρόλος τους έχει γίνει πλέον φανερός, αλλά κυρίως και οι εντολοδόχοι τους.

Ο κ. Νίκος Ζαμάνης, θα συνεχίσει να εγγυάται την ενότητα του συλλόγου και να προασπίζει τα συμφέροντά του και τέτοιες ενέργειες δεν τον πτοούν. Αντιθέτως, ως γνήσιος Πανιώνιος που έχει μάθει να ζει μες τη φωτιά, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για το καλό της ομάδας, με περισσότερο πείσμα και ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα».

Ο Γάλλος μέσος απάντησε πως δεν δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα, ενώ χαρακτηρίζει ως ψευδείς κατηγορίες τα όσα ανέφεραν οι κυανέρυθροι για εκείνον.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Αμπντουλαγέ Κεϊτά:

«Σχετικά με τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής. Ουδέποτε δημιούργησα το παραμικρό πρόβλημα στην τότε ομάδα μου και όλοι όσοι με γνωρίζουν προσωπικά και συνεργάστηκαν μαζί μου ξέρουν ότι μοναδικός μου στόχος ήταν πάντα να βοηθήσω τον Πανιώνιο, τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου.

Σεβάστηκα τους πάντες και ειδικά τους φιλάθλους μας και ποτέ δεν δημοσιοποίησα την τεράστια ψυχική πίεση και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζα από την αδικαιολόγητη παύση καταβολής μισθών μας και την αλαζονική στάση της διοίκησης που επέλεξε την κατασκευή ψευδών κατηγοριών και ιστοριών εις βάρος μου», τόνισε ο ποδοσφαιριστής, δίνοντας νέα διάσταση στην κόντρα του με τη νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης