Είδε το οφσάιντ, αλλά όχι το… κουμπούρι του Ιβάν ο Μίχελ

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ

Μόνο θυμηδία προκάλεσαν οι δηλώσεις του Λούμπος Μίχελ, που προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Ιβάν Σαββίδη στους Τσέχους δημοσιογράφους (με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν) για την μπούκα στην Τούμπα με τα πιστόλια σε κοινή θέα…

«Μερικές φορές τα ΜΜΕ μπορούν να μετατρέψουν μια απλή κατάσταση σε μια μεγάλη βόμβα. Ήμουν δίπλα του. Πιστεύω ότι, όταν μπήκε στο γήπεδο, δεν συνειδητοποίησε ότι είχε το όπλο μαζί του. Κάθισα μαζί του αρκετές φορές και πάντα το είχε κατεβασμένο…» είπε ο… παρατηρητικός Λούμπος Μίχελ στην προσπάθειά του να βγάλει λάδι τον πιστολέρο Σαββίδη!

Και πρόσθεσε, λες και οι δημοσιογράφοι στην Τσεχία τρώνε κουτόχορτο: «…Όποτε ερχόταν στο γήπεδο, άφηνε το όπλο στο αυτοκίνητο. Είναι σύνηθες για τους επιχειρηματίες να φέρουν νόμιμα ένα όπλο για προστασία. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι θα το χρησιμοποιήσει ποτέ για να επιτεθεί σε κάποιον. Η ομάδα είχε αγγίξει τον τίτλο και αυτός ήταν ο λόγος που υπήρξαν τόσο έντονες στιγμές. Έτρεξα από τις θέσεις των VIP, γιατί είδα την αμφισβητούμενη φάση στο βίντεο. Είπα στον διαιτητή ότι το γκολ ήταν κανονικό και δεν έπρεπε να αλλάξει την απόφασή του…»

Αετομάτης… ο Μίχελ (που πήρε πάρα πολλά λεφτά από τον Σαββίδη…) αλλά και ψεύτης. Διότι… δεν είπε μόνο αυτά στον Κομίνη εκείνο το βράδυ, αλλά με χαρακτηριστικές χειρονομίες του έδειχνε ότι… «τελείωσε από τη διαιτησία».

 

Διαβάστε επίσης