«Είμαι άνθρωπος γνώμης, όχι ό,τι πει ο αρχηγός»

Στον τ/σ ΑΝΤ-1 μίλησε ο Βύρων Πολύδωρας τονίζοντας ότι «είμαι ευαίσθητος άνθρωπος και υποφέρω», με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να ξεκαθαρίζει πως «ζω την αγωνία της έντασης των ημερών. Διαπιστώνω ότι υπάρχει μια ορμή να γενικεύσουμε το κακό και να το χτυπήσουμε».

Συνεχίζοντας, επανέλαβε πως «είμαι λυπημένος με όσα συμβαίνουν στον τόπο, υποφέρω. Ζούμε μια κατάσταση που δεν μπορούσα να την φανταστώ ούτε στους χειρότερούς μου εφιάλτες». Ο κ. Πολύδωρας αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχτηκε πριν από κάποιους μήνες λέγοντας: «Κάποιοι θέλουν να εξουδετερώνουν τον διπλανό τους με συκοφαντικές κατηγορίες. Ηρθα εδώ βαρύθυμος για να εκφέρω ένα μήνυμα ενότητας. Σε εκείνη την αποστροφή μιλούσα πάλι για συνεννόηση», ανέφερε. Και σημείωσε: «Καλούμαι να εξηγήσω αν είμαι χρυσαυγίτης ή όχι».

Αναφερόμενος στην επιστολή των έφεδρων αξιωματικών, είπε: «Και εγώ είμαι έφεδρος αξιωματικός. Και εγώ έχω αξιωματικό παιδί, τον Γιωργάκη μου. Αλλά είμαστε της Δημοκρατίας, της ειρήνης και υποφέρουμε. Φυσικά δεν υποφέρουμε στον ίδιο βαθμό με τους αστέγους». Για τη Χρυσή Αυγή, είπε: «Εσπευσαν να με θάψουν, να με ρίξουν στα απόβλητα. Μα, έχω μια ιστορία και σας είπα την ιστορία και των προγόνων μου».

Αναφερόμενος στο τι συμβαίνει σήμερα και ποια είναι η σχέση του με τον πρωθυπουργό, είπε: «Εγώ ποτέ δεν υπήρξα master voice. Ημουν πάντοτε άνθρωπος γνώμης και πάντα λέω τη γνώμη μου. Είμαι άνθρωπος γνώμης, όχι ό,τι πει ο αρχηγός», προσθέτοντας: «Ελεγα μέχρι πρότινος τη γνώμη μου, τώρα ο Αντώνης Σαμαράς δεν μου ζητάει καν τη γνώμη μου».

Διαβάστε επίσης