«Είμαι από μικρό παιδί Ολυμπιακός και Ολυμπιακός θα παραμείνω»

Φιλοξενο΄ύμενος σε αθλητική εκπομπή εμφανίστηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Σταύρος Ψαρόπουλος.

«Είμαι από μικρό παιδί Ολυμπιακός και Ολυμπιακός θα παραμείνω και είναι τιμή μου που έρχονται ομάδες που δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις με τον Ολυμπιακό να πιστεύουν ότι μπορώ να κάνω ένα έργο θετικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε αρχικά και πρόσθεσε

«Θέλω να συγχαρώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άμεση αντίδρασή της (σ.σ. για το θέμα του πάρτι) και θεωρώ ότι είναι ένα μήνυμα προς όλους ότι δεν πρέπει να επιτρέπεται σε κανέναν, όσο και να είναι μεγάλο όνομα, όποια θέση και να κατέχει να διακινδυνεύει την υγεία των άλλων χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες των ενεργειών του».

Οσο για την υποψηφιότητά του δήλωσε πως «Η ιδέα για να είμαι υποψήφιος ήταν μεταξύ συναδέλφων που ήμασταν στο ΔΣ της ΕΠΟ που απέρχεται. Πολλοί είναι προβληματισμένοι και πολλοί πρόεδροι Ενώσεων έχουν καταλάβει ότι έχουμε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο που δεν πάει άλλο. Είναι η συνηθισμένη φράση που ακούς από συναδέλφους. Αν δεν ήθελαν οι Ενώσεις ούτε ο Σαββίδης, ούτε ο Μελισσανίδης θα μπορούσαν να επιβάλλουν την άποψή τους»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα