«Είμαι εγώ στη φυλακή και ο Γιωργάκης κυκλοφορεί ελεύθερος»

Ξέσπασε -για μία ακόμη φορά- η Βίκυ Σταμάτη, κατά τη συζήτηση στο δικαστήριο του αιτήματος εξαίρεσης που έχει καταθέσει κατά των τακτικών μελών του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και του αναπληρωτή εισαγγελέα που δικάζει την υπόθεση των «χρυσών μιζών».

Η σύζυγος του έγκλειστου στις φυλακές Κορυδαλλού πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, ζητά την εξαίρεση των δικαστών γιατί απέρριψαν για άλλη μια φορά, την έκτη στη σειρά, την αίτηση αποφυλάκισης της με περιοριστικούς όρους. Μάλιστα διαμαρτυρόμενη παραλλήλισε τον εαυτό της και τον πάλαι ποτέ «ωραίο Μπρούμελ» με το ζεύγος Γιώργου και Άντας Παπανδρέου για να διαμαρτυρηθεί που… αυτοί είναι ελεύθεροι αν και «ο Γιωργάκης μάς έβαλε στο ΔΝΤ».

«Είναι έξω οι υπεύθυνοι και οι ένοχοι και είμαι εγώ φυλακή. Η θέση η δική μου είναι δίπλα στο παιδί μου. Έχω να δω το παιδί μου τρεις μήνες. Οι περιορισμοί είναι απάνθρωποι και φασιστικοί. Μου απαγορεύουν τον καφέ και να προαυλίζομαι. Η απόφαση του Δικαστηρίου να απορρίψει την αίτηση αποφυλάκιση μου ήταν αναιτιολόγητη. Δεν έχω σχέση ούτε με βάρκα ούτε με υποβρύχια», υποστήριξε χαρακτηριστικά η κα. Σταμάτη κι διερωτήθηκε: «Πως ο Ζήγρας, η κυρία Λεοντοπούλου, οι κόρες του Ζήγρα, οι ερωμένες και οι σύζυγοι των συγκατηγορουμένων βρίσκονται έξω και εγώ πρέπει να συζητώ για το εάν θα βρίσκομαι στο ψυχιατρείο ή στην φυλακή;».

Ο διάλογος
Πρόεδρος: Ακόμα και αν πιστεύω ότι είστε αθώα, ότι πρέπει να πάτε στο παιδί σας, εμείς είμαστε εδώ για δικάσουμε μία αίτηση εξαίρεσης.

Βίκυ Σταμάτη: Τα μέλη του ΚΥΣΕΑ που διαφέρουν με μένα; Ο κ. Γιωργακης Παπανδρέου που μας έβαλε στο Δ.Ν.Τ, σε τι διαφέρω από την Άντα Παπανδρέου και εγώ πρέπει να πάω φυλακή; Γιατί παντρεύτηκα έναν άνθρωπο; Έσφαλα δηλαδή που παντρεύτηκα άνθρωπο αυτό;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα