«Είμαστε η χώρα με το παγκόσμιο ρεκόρ απεργιών», λέει ο Αδωνις

Αιρετικός για μία ακόμη φορά εμφανίστηκε μιλώντας στον ρ/σ Βήμα fm ο Αδωνις Γεωργιάδης, εκφράζοντας την άποψη ότι στην προσεχή αναθεώρηση του Συντάγματος θα πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη απαγόρευσης των απεργιών των καθηγητών στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι ενώ δεν απαξιώνει το έργο των καθηγητών, για τους οποίους παραδέχθηκε ότι «αμείβονται λίγο», αποτελεί «λανθασμένη νοοτροπία όποια συντεχνία έχει ένα τεράστιο μέσο πίεσης στο χέρι της, πάει να το χρησιμοποιήσει ενάντια σε όλη την κοινωνία». Ο κ. Γεωργιάδης προσέθεσε ότι πρέπει να υπάρξει σχετική πρόβλεψη στο αναθεωρημένο Σύνταγμα που να εμποδίζει τους καθηγητές από το να απεργούν στις εξετάσεις.

«Δεν σας κρύβω ότι στη συνταγματική αναθεώρηση που θα ανοίξει τώρα, μία από τις προτάσεις που θα καταθέσω μαζί με τους βουλευτές θα είναι η συνταγματική απαγόρευση της απεργίας στις πανελλήνιες εξετάσεις. Δεν πρέπει να γίνεται απεργία στις πανελλήνιες εξετάσεις. Είμαστε η χώρα με το παγκόσμιο ρεκόρ απεργιών. Η Ελλάδα δεν είναι χώρα που πάσχει από έλλειψη απεργιών. Από υπερβολή απεργιών πάσχει», προσέθεσε ο βουλευτής της «γαλάζιας» παράταξης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα