«Είναι αδίστακτοι κακοποιοί – Θα συντρίψω τους σκευωρούς της Novartis»

O Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε στη Βουλή στη συζήτηση για την άρση ασυλίας του για την Novartis χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για “αδίστακτους κακοποιούς και εγκληματίες”.

«Ο πρωθυπουργός, που όπως είπα και πέρσι είναι εκείνος που έδωσε την εντολή και κάλυψε πολιτικά τη σκευωρία τώρα υιοθέτησε και το πιο άθλιο και το πιο ανήθικο και το πιο τραγελαφικό συνάμα ψέμα των κουκουλοφόρων, που δήθεν το θυμήθηκαν στο τέλος του 2018!

Επί ένα χρόνο το είχαν δήθεν ξεχάσει και προφανώς τους το υπαγόρευσαν οι σκευωροί προσπαθώντας να κρατήσουν την υπόθεση εναντίον μου ανοικτή, όπως-όπως», τόνισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και έκανε λόγο άθλια μεθόδευση και πλεκτάνη εναντίον του ίδιου και του ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα, προανήγγειλε ότι θα καθίσει στο σκαμνί όλους όσοι έστησαν την πλεκτάνη εναντίον, λέγοντας ότι οι σκευωροί είναι «κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου».

«Έχω, όμως, στο πλευρό μου την αλήθεια και η αλήθεια έχει συντριπτική δυναμική. Με αυτήν θα συντρίψω την σκευωρία σας, με αυτήν θα καθίσουν οι σκευωροί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, γιατί οι σκευωροί που οργάνωσαν τη συγκεκριμένη πολιτική πλεκτάνη, είναι κακοποιοί.

Δεν μου αρκεί που θα καθίσουν όλοι οι υπεύθυνοι αυτής της σκευωρίας στο σκαμνί. Θέλω οπωσδήποτε να μην υπάρχει ούτε σε έναν πολίτη η εύλογη αμφιβολία για το τί ακριβώς έχει συμβεί στο πεδίο της Υγείας επί κυβερνήσεως του κόμματός μου, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Παπαδήμου, αλλά και μετά που το κόμμα μας συμμετείχε στην κυβέρνηση Σαμαρά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Την ίδια ώρα χαρακτήρισε τους προστατευόμενους μάρτυρες «άθλιους κουκουλοφόρους», οι οποίοι λένε ψέμματα, επανέλαβε ότι δεν γνώριζε τον Κ. Φρουζή και προειδοποίησε ότι θα συντρίψει τους εμπνευστές και τους εκτελεστές της σκευωρίας και θα τους καθίσει στο σκαμνί. «Το κόμμα μας, το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής, είναι ο βασικός τους στόχος. Και όπως το ίδιο το κόμμα δήλωνε, αφού δεν τους βγήκαν οι γέφυρες, επανέρχονται και καταφεύγουν στη λάσπη», υπογράμμισε προσθέτοντας ότι «πρέπει, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ να δολοφονηθώ πολιτικά και ο αγώνας των κυβερνήσεών μας να συκοφαντηθεί όσο περισσότερο γίνεται»!

«Είναι αδίστακτοι κακοποιοί, δεν ωροδούν προ ουδενός και για κανένα λόγο μπροστά στο μικροκομματικό τους συμφέρον. Για ψήφους τελικά στήθηκε και συνεχίζεται καταρρακωμένη αυτή η σκευωρία. Γι’ αυτούς και για άλλους λόγους είμαι σήμερα στο στόχαστρο μιας ομάδας πολιτικών κακοποιών», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης