«Είστε λαϊκιστής και υπερβολικός»

Ένα… δύσκολο πρωινό είχε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης καθώς είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Χριστίνα Παπανικολάου με αφορμή το «απαγορευτικό τζακιών».

Η Γενική Γραμματέας είπε στο «Πρωινό ANt1»: «Εσείς θέλετε να γίνετε υπουργός Υγείας, υπουργός Οικονομικών… έλεος πια! Έχετε μια λύση για όλα. Και την άλλη φορά που είχε βγει ο δικός μου ο Υπουργός, κάνατε το ίδιο πράγμα. Του υποδεικνύατε τι πρέπει να κάνει!»

Ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε: «Τι λέτε τώρα κυρία μου! Θα μου μάθετε την δουλειά μου μετά από 40 χρόνια; Τον Υπουργό σας; Σκυλάκι μπορεί να έχετε και αυτοκινητάκι, αλλά ο Υπουργός δεν είναι «σας» αλλά Υπουργός «μας»! Θα μου κάνετε εσείς κριτική; Εγώ θα ελέγξω εσάς!»

«Το κάνετε με ένα τρόπο που είναι λαϊκίστικός και υπερβολικός. Εγώ δεν φοβάμαι να σας το πω», συνέχισε η κ.Παπανικολάου.

Ο παρουσιαστής λοιπόν «βγήκε από τα ρούχα του» και είπε: «Να είστε ιδιαίτερα προσεκτική με όλα αυτά περί λαϊκισμού! Είναι προσωπικός χαρακτηρισμός και να τον πάρετε πίσω… Μήπως φοβάστε για τη θέση σας και τα λέτε αυτά; Και εσείς μιλάτε από ένα προστατευμένο περιβάλλον με παράνομες εγκαταστάσεις air condition. Θέλω να μου πείτε πόσο καίτε στο Υπουργείο σας. Όταν το χειμώνα έχετε ζέστη και δροσιά το καλοκαίρι, δεν μπορείτε να μιλάτε έτσι για τον ελληνικό λαό».

«Ο Τόμσεν μας δάνεισε. Δεν μας δανείσατε εσείς», κατέληξε κ. Παπανικολάου.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα