«Είστε προδότες, προσκυνημένοι και κολαούζοι της Μέρκελ»

“Κόκκινο πανί” έγιναν για τους Κρητικούς οι Δημήτρης Τζανακόπουλος και Σπύρος Δανέλλης, με αφορμή την παρουσία τους στην Κρήτη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας αλλά και ο ανεξάρτητος βουλευτής δέχτηκαν έντονες αποδοκιμασίες από ομα΄δα πολι΄τών που συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο «Ατλαντίς» στην εκδήλωση Πρωτοβουλία Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων με θέμα: «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Οι συγκεντρωθέντες φώναζαν «προδότες» και «προσκυνημένοι» εναντίον εκείνων που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ τραγούδησαν τον ύμνο της Μακεδονίας και την «Ξαστεριά». «Γίνατε κολαουζοι της Μέρκελ και των Αμερικάνων», ενώ φώναξαν και συνθήματα κατά του Σπύρου Δανέλλη. «Δανέλλη προδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη», «Προδότη Δανελλη, η Κρήτη δεν σε θέλει»

Οπως αναφέρει το cretalive, υπήρξε και ένταση μεταξύ διαμαρτυρόμενων και κόσμου που έφθασε στο χώρο του ξενοδοχείου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση, που συμμετείχαν ο Σπύρος Δανέλλης και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Η εκδήλωση πάντως πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε επίσης