ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ «σαρώνουν» το πρώην στρατόπεδο Καποτά – 16 συλλήψεις (upd.)

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, με τη συμμετοχή της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ και ενός ελικοπτέρου, βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί, στο Μενίδι και συγκεκριμένα στον χώρο του πρώην στρατοπέδου Καποτά.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν συλληφθεί 16 άτομα για διάφορες παραβάσεις (περί ναρκωτικών, περί όπλων με καταδικαστικές αποφάσεις, πλαστογραφία κ.ά.). Επίσης, σε περιοχές εξωτερικά του πρώην στρατοπέδου έχουν εντοπισθεί φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης.

Τι είχε γράψει νωρίτερα το iapopsi.gr
«Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στην περιοχή των Αχαρνών, από τις πρωινές ώρες σήμερα εξελίσσεται ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του πρώην στρατοπέδου Καποτά», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση εντάσσεται στο νέο σχέδιο που εκπονήθηκε για τη Δυτική Αττική, μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου Μάριου από «αδέσποτη» σφαίρα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εγκληματικότητα που χτυπάει κόκκινο.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο χώρο αποτελούσε άντρο μελών της συμμορίας των χρηματοκιβωτίων, ενώ υπάρχει εκτεταμένη διακίνηση ναρκωτικών.

Κώστας Παπαδόπουλος

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα