Έκανε το δικό του crash test ο Σκέρτσος

Πολλοί ξαφνιάστηκαν που ο Άκης Σκέρτσος αποφάσισε μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης να επιτεθεί με σφοδρότητα στον Αλέξη Τσίπρα

Πολλοί ξαφνιάστηκαν που ο Άκης Σκέρτσος αποφάσισε μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης να επιτεθεί με σφοδρότητα στον Αλέξη Τσίπρα.

Και οι πιο ψαγμένοι κατάλαβαν ότι πίσω από τη συγκεκριμένη συνέντευξη κρύβεται κάτι διαφορετικό. Ένα crash test του υφυπουργού στον πρωθυπουργό, ας πούμε, μία πρόβα, για να φανεί εάν μπορεί να αναλάβει και νέα καθήκοντα, πέραν του συντονισμού του κυβερνητικού έργου.

Στο Μαξίμου βλέπουν πως η Αριστοτελία Πελώνη μέχρι στιγμής τα πάει καλύτερα από τον Χρήστο Ταραντίλη, όμως δεν έχει τον απαιτούμενο αέρα. Οπότε, η δοκιμή του Σκέρτσου έγινε, προκειμένου να αναλάβει και τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, να παραμείνει ως αναπληρωτής η Πελώνη και να αναβαθμιστεί ο γενικός γραμματέας Συντονισμού, Θανάσης Κοντογεώργης.

Όχι με το να χριστεί υφυπουργός, αλλά να του ανατεθούν επιπλέον αρμοδιότητες. Πάντως, εάν αναλάβει και δεύτερο ρόλο ο Σκέρτσος, θα δυσαρεστηθούν αρκετοί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα