Εκατό χρόνια πίσω ο Μπόλονι :Τώρα του φταίνε οι δημοσιογράφοι (vid)

Σε άλλη χώρα θα είχαν επέμβει οι δημοσιογραφικές ενώσεις και θα είχαν επιβάλλει εμπάργκο στον προπονητή Λάζλο Μπόλονι για την αγένειά του.

Ο Ρουμάνος προπονητής χαρακτήρισε «ηλιθιότητα» την ερώτηση του δημοσιογράφου της Nova να τον ρωτήσει αν ήταν μεγ΄σλο το διάστημα των οκτώ ημερών της άδειας που πήραν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για τις γιορτές.

Οργισμένος ο προπονητής του «τριφυλλιού» απάντησε: “Αυτό που λέγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι ηλιθιότητα (stupidite, το μετέφρασε ο διερμηνέας ως αβελτηρία) να μου κάνετε αυτήν την ερώτηση. Όταν ένας παίκτης θέλει να πάει να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένεια στη χώρα του, πώς εγώ θα του πω να μην πάει. Σε όλον τον κόσμο ουδείς γνωρίζει τι πρέπει να κάνουμε για ν’ αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό. Να σας πω ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπως ο Κουρμπέλης και ο Τζαβίδας που έμειναν εδώ”.

Η απάντηση προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Τζουάννη, ο οποίος είπε στην αποφώνηση: “Δεν αποδέχομαι το σχόλιο του κύριου Μπόλονι. Τον ευχαριστώ πολύ. Επειδή με αποκάλεσε ηλίθιο, αφενός δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό και αφετέρου θα έπρεπε να μείνει εδώ για να ακούσει την απάντησή μου και όχι να αποχωρήσει αμέσως”.

Ιδού και η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί….

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα